2777
2789
عنوان

رگ زنی🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 4081 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستت رو میزدی خب کلاسشم بیشتر بود پا درد میکنه 😆

اون قبلا تجربه شده❤❤❤کاش واقعا واسه کلاسش بود☺

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
سلام بله سعی کن یکم پماد بزنی دوره ای هست که ادم نمیدونه ونمیتونه تحمل کنه بیشتر مواظب خودتون باشید ...

حتما قشنگم مرسی از راهنماییت❤نمیدونم چرا باید صورتم سبزه باشه پام سفید😅مشکلمم همینه وحشتناک دیده میشه زخما

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
پماد تتراسکلین ضدعفونی میکنه و زخم رو زودتر درمان میکنه

پس میرم بخرم مرسی عزیزم💫

بهم زده😅

عزیرم حالش خوب نیست ک با خودش اینکارو کرده

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞
منم دارم کل تنم ولی واسه من جوری میزدم چربی میزد بیرون اینا درمقابل زخم های من انگاری مورچه راه رفته

منم دوس دارم اینجوری بزنما ولی خب نمیشه متاسفانه ببینن بیچارم👌واسه همین اینجوری میزنم

واقعا که چطور میتونی با خودت این کارو بکنی 😑

نمیدونم خودمم💔

حتما قشنگم مرسی از راهنماییت❤نمیدونم چرا باید صورتم سبزه باشه پام سفید😅مشکلمم همینه وحشتناک دیده می ...

صورتت آفتاب سوخته شده

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞
حتما قشنگم مرسی از راهنماییت❤نمیدونم چرا باید صورتم سبزه باشه پام سفید😅مشکلمم همینه وحشتناک دیده می ...

زخمشهای کوچیکه میفهم چرا پاتو زدی بزار زمان بگذره بعد به این کارهات دیدت عوض میشه تجربشو داشتم

یه نوع بیماریه این کار عصبی میشم اینکارو میکنم

دنبال درمانش باش زندگی اونقدر بازی داره ک نباید از الان جا زد