2777
2789
عنوان

درد هنگام شیردهی

179 بازدید | 24 پست

سلام من ۲۴ روزه زایمان طبیعی داشتم سینه ام نوک داره ولی کوچیکه شیرمم تقریبا خوب و زیاده ( با شیردوش گاهی میدوشم متوجه شدم) ولی وقتی میخوام دخترم شیر بدم شدید درد میگیره جوری ک جیغم در میاد سعی میکنم کل هاله رو توی دهنش بزارم اما هنگام شیردهی هم درد شدید دارم وقتیم میخواد ولش کن صورتش میکشه اونور بدجور سینه ام میکشه جوری ک شیرخوردنش تموم میشه هنوز سینه ام تیر میکشه و درد میکنه 

چی کارش کنم یعنی بد شیربش میدم ؟

شیردهی کابوس شده واسم گریه ام میگیره موقع شیر دادن از درد 😭😭😭

من دستم میزارم زیر سرش ب پهلو میزامش بهش شیر میدم نمیدونم دیگ چی کارش کنم 

خدایا خودت همه فرشته های قشنگ رو در پناه خودت حفظ کن ...❤️🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم شقاق سینه بگیر بزن خوب میشه

من ژنوبیوتیک زدم دو سه روزه خوب شد

بعد شیردهی بزن

قبل اینکه خاستی شیر بدی با دستمال نم دار تمیزش کن

این چرخه رو چند روز ادامه بده خوب میشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
کرم شقاق سینه بگیر بزن خوب میشه من ژنوبیوتیک زدم دو سه روزه خوب شد بعد شیردهی بزن قبل اینکه خاستی ...

زدم هی خوب میشه هی دوباره زخم میشه خیلی خیلی بد شیر میخوره موقعیم ک دیگ شیرنمیخواد دهنش باز نمیکنه ک سینه جدا بشه ازش همینطور صورتش میکشه اونور با سینه تو دهنش و ولش نمیکنه😭

سینه ات اگه زخم نیست

به احتمال سینه هات سرما خورده اینطوری که گفتی اینو برداشت کردم که زخم نیست ولی موقع شیر دهی درد میگیره

من خووم اینطوری شدم دردش خیلی بده به احتمال موقع شیر دادن باد کولر یا باد خنک خورده یا لباست نازک بوده که سرما زده

شقاق شده سینه هات. تو کلاس بهمون گفتن یه برگ کلم بذارید تو یخچال خنک  بشه بعدرو سینه بذارید. ...

کرم گرفتم میزنم هی خوب میشه هی دوباره شروع میشه😭

سینه ات اگه زخم نیست به احتمال سینه هات سرما خورده اینطوری که گفتی اینو برداشت کردم که زخم نیست ولی ...

نکاه میکنم روش زخم نیست اما بدجور میسوزه و تیر میکشه سفت هم نیست