2777
2789
نمیدونم من وزنم کم نشد اخه کورتون واینا نداره فقط بخاطر ویتامین‌هایی که داره جذب مواد غذایی میبره با ...

ببخشید سوالام زیاد شد من میخوام بدنم چاق بشه خوبه بخرم؟چن خریدی و ازکجا؟

هوا خوبه چون تو هوامو داری💕 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید سوالام زیاد شد من میخوام بدنم چاق بشه خوبه بخرم؟چن خریدی و ازکجا؟

نه عزیزم خواهش میکنم 

اره دیگه بدنت چاق میشه بعد از ناهار و شام یدونه بخور ولی من فقط بعد از ناهار میخوردم. 

از داروخونه ها بگیر. من مارک تاپ لوور گرفتم 

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
سلام گلم  اره هستم جانم؟

عزیزم رفتم امروز قرص مخمر آبجو گرفتم مارک تاپ لوور نداشتن داروخونه ها یک مارک دیه گرفتم بنظرت فرق میکنن؟بعداز شام اینا بخورم یا قبلش؟

من پودر چاقی رویال میخورم محشره اصلا به طرز فجیعی پاهام و صورتم چاق شدن باید از عطاری بخری همش گیاهییه هیچ ضرری هم نداره خیالت راحت روزی دوبار نیم ساعت قبل از غذا و نیم ساعت قبل از شام 

عزیزم رفتم امروز قرص مخمر آبجو گرفتم مارک تاپ لوور نداشتن داروخونه ها یک مارک دیه گرفتم بنظرت فرق می ...

فکر نکنم فرقی داشته باشه. 

بعد از شام بخور که کمک کنه مواد غذایی که خوردی جذب بدنت بشه 

فکر نکنم فرقی داشته باشه.  بعد از شام بخور که کمک کنه مواد غذایی که خوردی جذب بدنت بشه

الان قبل شام خوردم😐تو یک ماه ممکنه چقد چاق کنه عزیزم؟میگن قطع کنی کلا جاهایی ک چاق شده ب حالت عادی برمیگرده و چروک میشه درسته؟

الان قبل شام خوردم😐تو یک ماه ممکنه چقد چاق کنه عزیزم؟میگن قطع کنی کلا جاهایی ک چاق شده ب حالت عادی ...

🤣اشکال نداره از فردا بعد شام بخور. 

نه از من که برنگشت، اجیمم چون دید صورتم پر شد اونم خرید و خورد ولی 6کیلو اضافه کرد تو یه دوره خیلی فحشم داد چون خودش تپل بود فقط میخاس صورتش پر بشه🤣ولی اونم بدون رژیم نتونست کم کنه 

🤣اشکال نداره از فردا بعد شام بخور.  نه از من که برنگشت، اجیمم چون دید صورتم پر شد اونم خرید و ...

باشه عزیزم من قوطی ک گرفتم ۶۰ تایی همینارو بخورم کافیه؟تو یک ماه ممکنه ۵ کیلو چاق تربشم؟