2821
2789
عنوان

پست یا تیپاکس؟

32339 بازدید | 29 پست

من ی کاری رو شروع کردم انشالله که بگیره 

برام مهمه 

میخوام ی بسته بفرستم از تهران به اراک 

اولین باره نمیدونم کدومش بهتره؟

بسته هم شکستنی هست یکمم سنگینه

از لحاظ هزینه و سالم رسیدن بسته کدونش بهتره؟چقدر طول میکشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین تیباکس سریع تر از پست پیشتازه ولی گرون تره

شکستنی بودنم اشکال نداره میتونی بهشون تو اداره پست بگی که برچسبی بزنن روش یا با ماژیک بنویسن

پیشتاز حدود ۳ یا ۴ روزه به دست طرف میرسه 

برات ارزوی موفقیت میکنم دعا کن منم بتونم شروع کنم

گلم تا جایی که من دیدم همه پیجا با پست میفرستن همیشه ام اعلام میکنن سه تا هفت روز طول میکشه سفارش دست مشتری برسه

از پنج تومن تا پونزده تومن دیدم میزنن هزینشه

لطفا درخواست دوستی ندید

من دو تا ساعت سفارش داده بودم از تهران به اصفهان 24 تومن شد. یه پسر لات برام بسته رو آورد و اینقد برخوردش بد بود که نگووو.البته کمتر از 24 ساعت بدستم رسید معمولا پست در عرض 72 ساعت جنسو تحویل میده.

برات ارزوی موفقیت میکنم دعا کن منم بتونم شروع کنم گلم تا جایی که من دیدم همه پیجا با پست میفرستن هم ...

خیلی ممنون

اخه اون پیج های لباس هست شاید انقدر میشه

من وسایل فروختم ولی خوب تهران بوده خارج از تهران نداشتم

چندتا تابلو هست ازین تابلوهای دکوراتیو

باید ببری اداره پست وزن کنی خودشون بهت میگن ولی اگه زیاد باشه وزنشون ۳۰ شاید بشه حدودا چون من سفارش دادم بسته ایو ۶ کیلوعه شد ۳۷ پستش فعلا منتظرم که بیاد ولی چون خیلی اینترنتی خرید میکنم از طریق پیجای اینستا و اینا از لحاظ امن بودن و اینا پیشتاز مطمعنه چون یه بارم ماگ سفارش دادم تو ۲ تا کارتون گذاشته بودن و دور ماگ رو از این نایلون ا که توپ توپین کشیده بودن یه کلی و دور کارتون اولیم باز کشیده بودن روی کارتونم نوشته بودن شکستنی