2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ازدواجمون فامیلیه.با خانواده شوهرم که اصلا مشکلی ندارم.خوبن.از نظر بچه دار شدنم قبلش باید بریم آزمایش ژنتیک بدیم و نهایتا اگه مشکلی باشه ای وی اف و اگه اونم نشد فدا سرمون بچه نمیاریم😊

اگه توی خونوادتون بیماری ارثی نداشته باشین مشکلی نیس 

چراهست عزیزم مگه شما دکتری؟من دختر یکی ازاقوام هیچ مشکلی توخانوادشون نداشتن وقتی ازدواج کردن بچه ها مشکل دار شدن مخصوصا که مادراشون خواهر بودن ولی خب پدراشون نه

نه فقط دختر عمو پسر عمو هستیم 

فامیل شوهرم همشون ازدواج هاشون فامیلیه!!  تک و توک بچه هاشون مشکل دارن!!  اکثرشون بنیه ضعیفی دارن  یکیشون نیمه بیناست  یکیشون مشکل کلیه داره  یکیشون اوتیسمه!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
چراهست عزیزم مگه شما دکتری؟من دختر یکی ازاقوام هیچ مشکلی توخانوادشون نداشتن وقتی ازدواج کردن بچه ها ...

من نگفتم دکترم .... استارتر میگه دختر عامو پسر عامو هستن پس از مادر اقوام نیستن .... قبلشم که صدردصد باید  ازمایش ژنتیک بدن ... ولی نگرانی نداره خیلی دختر عامو پسر عامو ازدواج کردن هیچ مشکلیم نداشتن نمیشه حالا  یکی از اقوام شما مشکل دار شده بقیه هم همیطوری شن