2777
2789
بله

خدا حفظت کنه خشگلم😚

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به خودم امیدوار شدم من ۲۶ سالمه باردارم هستم پس شبیه ۲۰ ساله هام 😁😁 همه باورشدن نمیشه چون ۲۶ سال ...

اهاا

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

خوشگلی😍

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
ن خو تو واقعیت هم میبینم اینجوری هست صورت ها

کرم شب و روز ماسک استفاده کردن از لوازم ارایش مرغوب تغذیه مناسب ابرسانی به پوست همه این ها موثره منم مراحل رو رعایت میکنم خدا رو شکر پوستم خوبه❤️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
توروخدا بگین از چ کرم هایی استفاده میکنین اینجوری صاف ویکدسته🤔🤔🤔

ببین بهترین کرمم ک بزنی وقتی پوستت خوب نباشه نمیشه

باید اول پوستتو خوب کنی

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
اره ایشون راست میگه خدای عکس شناختنو اسنپ چت

عکس شما اسنپ چت نیست مشخص بود که نبود عزیزم ناراحت نشو 😊

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز