خانما نمیخوام از خودم تعریف کنم یا واقعا نمیخوام جاری بازی در بیارم واقعا خدادگواه است من همیشه رابط دوستانه باهاشون دارم و خیلیم صمیمی نمیشم امروز صب اومد خونه مادر شوهرم هشت صبح با همسر خدا میدونه مادر شوهرم خواب بود بنده خدا ما بیدارش کردم پسرم که ده سالشه شروع کرد به گریه کردن نمیدونم پول میخواست چی میخواست مادر شوهرم گفت چشه گفتم مثل همیشه داری بی ادبی میکنه حاج خانوم هی میگه فلان و بمان ...بعد سه دقیقه برادرشوهرم که خونش پایین اومد بالا پرید بمن و مادر گفت شما داشتین پشت سر زن من حرف میزدین حالا ب این روز عزیز قسم ما دقیقه هم نشده بود ک رسیده بودیم خیلی مادرشوهرم از دست برادرشوهرم ناراحت شد بعد منم گفتم حالا میرم پایین بهش میگم که سو تفاهم بود رفتم گفتم بخدا اشتباه شنیدین سو تفاهم براتون پیش اومد ب محمد رسول الله زن برادرشوهرم دست میکشید رو قران و اینقد دروغ میبافت جلو برادرشوهرم میگفت بخدا واقعا چهره یه شیطان را امروز تو جاریم دیدیم اینجاست ک تو قران هم میگه گاهی شیطان در قالب یک انسان بخدا ازش متنفر شدم
وای فکر نکنم کسی عین این باشه دارم میگم تو که شنیدی داریم از تو میگیم زود میومدی بالا چرا نیومدی&nbs ...
داریم منم ی جاری نکبتی غربتی دارم همینجوریه میاد تو خونه ام سر یخچال میره هر غلطی میخواد میکنه بعد میره پشت سرم دروغ میبافه ک آره بچه ام داشت هلاک میشد از تشنگی بچه ی مریضم نذاشت حتی ی آب بردارم بدم بچه ام تو تب داشت میسوخت.... بعضیا ذاتشون خرابه تنها کاری ک باید بکنی دوریه فقط دورییییی
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
خیلی ناراحتم اصلا شوکم ک دست میکشید رو قران خیلی ازش نفرت دارم
میدونم عزیزم اینجور ادما ترسناکن منم طرف برمیگرده تو روم قسم برکت خدارو میخوره ک تو دروغگویی حسودی بعدم ک کارای زشتشو میگی چرا این رفتار کردی میگه خوب کردم .... خب من با این ادم بی ادب بی منطق چه حرف وبحثی میتونم داشته باشم؟ جز اینکه اعصاب خودم داغون شه و احترامم خورد شه پس بیخیال و دیگه سمتش نرو
من ب بچه خودم چیز گفتم دعواش کردم اون میگه این حرفا را ب من زدین .....نرفتم عذر خواهی رفتم ک ب برادر ...
ببین ب یورتم نگیر من کلا با جاری عنترم قطع رابطه کردم تو هم همین کارو بکن تا اعصابت در آرامش باشه
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
ب جهنم چیکار دل اون داری خودش باید جلو زنش دربیاد وگرنه اینجوری ک نمیشه