2777
2789
عنوان

جاری دروغگو

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😑اره میفهمم چقد بعضیا وقیحن دروغ میگن توهین میکنن بعدش ک بخای بدونی چرا میگن تو دروغگویی🥴فقط دوووو ...

خیلی ناراحتم اصلا شوکم ک دست میکشید رو قران  خیلی ازش نفرت دارم

بچه گریه کرده اون اومده گفته پشت سر زن من حرف زدین بعد شما رفتین عذر خواهی؟ 

من ب بچه خودم چیز گفتم دعواش کردم اون میگه این حرفا را ب من زدین .....نرفتم عذر خواهی رفتم ک ب برادرشوهرم ثابت کنم زنش دروغ میگه

وای فکر نکنم کسی عین این باشه دارم میگم تو که شنیدی داریم از تو میگیم زود میومدی بالا چرا نیومدی&nbs ...

داریم منم ی جاری نکبتی غربتی دارم همینجوریه میاد تو خونه ام سر یخچال میره هر غلطی میخواد میکنه بعد میره پشت سرم دروغ میبافه ک آره بچه ام داشت هلاک میشد از تشنگی بچه ی مریضم نذاشت حتی ی آب بردارم بدم بچه ام تو تب دا‌شت میسوخت.... بعضیا ذاتشون خرابه تنها کاری ک باید بکنی دوریه فقط دورییییی

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
خیلی ناراحتم اصلا شوکم ک دست میکشید رو قران  خیلی ازش نفرت دارم

میدونم عزیزم اینجور ادما ترسناکن منم طرف برمیگرده تو روم قسم برکت خدارو میخوره ک تو دروغگویی حسودی بعدم ک کارای زشتشو میگی چرا این رفتار کردی میگه خوب کردم .... خب من با این ادم بی ادب بی منطق چه حرف وبحثی میتونم داشته باشم؟ جز اینکه اعصاب خودم داغون شه و احترامم خورد شه پس بیخیال و دیگه سمتش نرو 

مثل زن داداش من،،اونم طلبه بود و ارشدش هم يه رشته قرآني خوند، حالا دم ب دقيقه دستش رو قرآنه و علنا قسم دروغ ميخوره.

خودم ب عينه دعا و طلسم ديدم ازش، فاميلمون هيچكي قبولش ندارن

من ب بچه خودم چیز گفتم دعواش کردم اون میگه این حرفا را ب من زدین .....نرفتم عذر خواهی رفتم ک ب برادر ...

ببین ب یورتم نگیر من کلا با جاری عنترم قطع رابطه کردم تو هم همین کارو بکن تا اعصابت در آرامش باشه 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
 مثل زن داداش من،،اونم طلبه بود و ارشدش هم يه رشته قرآني خوند، حالا دم ب دقيقه دستش رو قرآنه و ...

اینم هیشکی محلش نمیده همه قهرن باهاش من میگفتم گناه دار باهاش حرف میزد ولی واقعا دیگه شناختمش

محلشم نمیزارم میره میپره ب شوهرش دل اون بدبختو خون میکنه

ب جهنم چیکار دل اون داری خودش باید جلو زنش دربیاد وگرنه اینجوری ک نمیشه