2777
2789
عنوان

بیاین دا😃😑

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست
از دست این ننه ها😬

چقدر از کلمه ننه بدم میاد مامان بهتره

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
من از رنگی بدم میاد ابی را بیشتر میخرم ولی سیاه نمیذاره

من از همه رنگا خوشم میادا ولی سیاه یه چیز دیگس😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر از کلمه ننه بدم میاد مامان بهتره

😁😂😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
مامان من نذر کرده از طفولیت کل محرم و صفرو مشکی بپوشم 😁 مشکیم رنگه دیگه ☹ خیلی قشنگه 

خوشبحالت من به مامانم میگه بذار حداقل تاسوعایا عاشورا سیاه بپوشم میگه نیازی نیست بپوشی دلت با امام حسین باشه کافیه  

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
والا من با مشکی احساس شادابی میکنم😑

من حتی یه مانتو مشکی ندارم ولی خوب من عاشق قرمزم

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
خوشبحالت من به مامانم میگه بذار حداقل تاسوعایا عاشورا سیاه بپوشم میگه نیازی نیست بپوشی دلت با امام ح ...

😐😑😭

من حتی یه مانتو مشکی ندارم ولی خوب من عاشق قرمزم

منم ندارم مجبورم قرمز یا آبی یا طوسی بپوشم😑

😬 سیاهو عشقه

من بیست ساله نود و نه درصد لباس هام مشکیه. اصلا نمیتونم رنگی بپوشم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من بیست ساله نود و نه درصد لباس هام مشکیه. اصلا نمیتونم رنگی بپوشم

مامان من میگه مگه دانشگاهی هستی که میخوای سیاه بپوشی

حالا میدونما اگه دانشگاه برمم نمیزارع😑

منم ندارم مجبورم قرمز یا آبی یا طوسی بپوشم😑 😬 سیاهو عشقه

منم باید زرد و صورتی و قرمز و نارنجی بپوشم بعد خودشون اکثر لباساشون مشکیه

منم باید زرد و صورتی و قرمز و نارنجی بپوشم بعد خودشون اکثر لباساشون مشکیه

دقیقاااااا همه لباسای مامانم تیره اس یا سرمه ای یا مشکی😑

دقیقاااااا همه لباسای مامانم تیره اس یا سرمه ای یا مشکی😑

مجبوریم تحمل کنیم