2789
عنوان

قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این آدما شاید چهره شون زیبا باشه ولی شخصیت زشتی دارن

تو توجه نکن

من قدم کوتاهه بهم میگفتن کوتوله

منم کلیی گریه می کردم

ولی الان نه جوابشونو می دم نه ناراحت میشم و با اعتماد به نفس اونارو تنها میزارم... 

تو خودت خودتو دوست داشته باش گلم❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
این آدما شاید چهره شون زیبا باشه ولی شخصیت زشتی دارن تو توجه نکن من قدم کوتاهه بهم میگفتن کوتوله ...

خیلی حرف بدی به شما میزدن 

واقعا خدا از همچین ادمایی نگذره که انقدر دیگرانو ناراحت میکنن

😔😔

منم تمام بدنم به خاطر یه اتفاق تو بچگیم زخمه...شایدم صورت زیبایی نداشته باشم اما همیشه خداروشکر .. ل ...

آفرین

مطمئنا خوشبخت هم میشی چون داری رو شخصیت و باطنت کار می کنی😍😘❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
خیلی حرف بدی به شما میزدن  واقعا خدا از همچین ادمایی نگذره که انقدر دیگرانو ناراحت میکنن 😔😔

عزیز دلم اونا شاید قد بلند داشته باشن ولی مسلما خودشون از درون عذاب میکشن من بخشیدمشون 😘❤️

متشکرم از لطفتت ... ایشالا همه امون خوشبخت بشیم 😉😌

ایشالا عزیزم😘😍❤️