2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، منطقه نوساز، استاندارد های بالای شهرداری رو داره، آب و هواش خوبه، قیمت‌ها هم  بالاهست اگر جای خوب و نوساز بخواید بگیرید 

جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
سلام، منطقه نوساز، استاندارد های بالای شهرداری رو داره، آب و هواش خوبه، قیمت‌ها هم  بالاهست اگر ...

راستش از یه شهر کوچیک میخوام تا سال آینده بیام اونجا تقریبا با ۸۰۰ تومن میشه خونه در حد ۱۰۰ متری و نوساز گرفت؟؟

Lawyer⚖❤

ولی منم با نظر پروانه جام موافقم، خودم هم داخل قاسم آباد رو ترجیح میدم، ولی از خوبی های الهیه هم نمیشه چشم پوشید به خصوص مجیدیه و رحمانیه و محمدیه مکانی ت خوبی دارن

راستش از یه شهر کوچیک میخوام تا سال آینده بیام اونجا تقریبا با ۸۰۰ تومن میشه خونه در حد ۱۰۰ متری و ن ...

عزیزم الان رو قیمت ندارم اما سه ماه قبل نوساز متری 7ت بود، با پول شما بله میشه، من داداشم مشاور املاک هستن اما منطقه قاسم آباد اگر بخواین که شاید بتونن کمک کنن 

با ۸۰۰ یا نهایتا ۹۰۰ به نظرتون کجا بخرم که نوساز هم باشه منطقه خوبی هم باشه؟؟

خود قاسم آباد، فلاحی، حسابی، شریعتی، اندیشه قسمت‌های خوبش 

الهیه هم میتونید مجیدیه، رحمانیه، محمدیه

آدماش چطورن خطرناک نیست؟؟

جنگل که نمیخای بیای :/ الهیه بورس خونه های شیک و خوشگل 

با 800ت ت خونه صفر نمیدن بهت متری 11ت خونه های تقریبا نوساز معمولی الان متری 13ت 

بااین پول تو مجتمع های الهیه طرف اقدسیه میتونی 

یه خونه 7.8سال ساخت بخری 

یا یه جای پرت تو بیابون 

نه چرا خطرناک!؟ اتفاقا محل خوبش همه پولدار و باکلاس هستن دیگه 

چقدر قیمتها تو مشهد خوبه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...