سلام مامانا، من دوقلوی یه ساله دارم یکیشون از اولم بد غذا بود و با کارتونو و شعر و کلی ادا غذا میخورد ولی ابان دو هفتس به هیچ عنوان هرکاری میکنم هرغذایی رو امتحان میکنم حتی بستنی و غذاهاای که تاحالا نخورده رو لب نمیزنه ، تا غذا رو میبینه دهنشو محکم میبنده اصلا باز نمیکنه😭 دوهفتس فقط با شیر تغذیه شده، چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ 😭😭😭😭
اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍 شمالیشونم 😎😎😎😎😎
نه اصلا دهنشو باز نمیکنه که امتحان کنه ببینه چه مزه ایی!!!!!!! بخدا انقدر تقلا کردم دیگه دارم میمیرم تا غذا میبینه دهنشو محکم میبنده هرکاریم میکنیم باز نمیکنه و گریه میکنه حتی با دهن بسته جیغ میکشه که یه وقت غذا نذاریم دهنش😳
ببین هر جور هست الان درمانش کن بچه فامیلمون از همین سن شروع کرد به بد غذا شدن کسی درست درمون توجه نکرد فک کردن بزرگتر بشه خوب میشه ولی الان که ۱۳ سالشه هنوز همون جوریه و غیر از نون پنیر هیچ چی دیگه نمی خوره 😖
ببین هر جور هست الان درمانش کن بچه فامیلمون از همین سن شروع کرد به بد غذا شدن کسی درست درمون توجه نک ...
بخدا نمیدونم چیکار کنم؟ تاپیک زدم مشورت بگیرم ازتون😢 هرغذای جدیدی روسرچ کردم درست کردم، تا طرف غذا رو میبینه دهنشو میبنده😭😭😭😭😭😭 حتی ازصبح تا ظهر گشنه موند بهد دوباره نخورد با شیر خوابید
سویق بهش بده ببین من برادرزادم تاب خیلی دوس داشت اگر تاب بازی دارین تو خونه بذارش رو تاب بهش غذا بده سویقم تو غذاش بریز حتما
دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.