2777
2789
عنوان

بچه ی بد غذا 😭😭😭😭😭😭😭

144 بازدید | 12 پست

سلام مامانا، من دوقلوی یه ساله دارم یکیشون از اولم بد غذا بود و با کارتونو و شعر و کلی ادا غذا میخورد ولی ابان دو هفتس به هیچ عنوان هرکاری میکنم هرغذایی رو امتحان میکنم حتی بستنی و غذاهاای که تاحالا نخورده رو لب نمیزنه ، تا غذا رو میبینه دهنشو محکم میبنده اصلا باز نمیکنه😭 دوهفتس فقط با شیر تغذیه شده، چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ 😭😭😭😭

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

اسماشونو میگی😊

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذاهایی که با شیر درست میشن مثل فرنی هم نمیخوره؟🌸

نه اصلا دهنشو باز نمیکنه که امتحان کنه ببینه چه مزه ایی!!!!!!! بخدا انقدر تقلا کردم دیگه دارم میمیرم تا غذا میبینه دهنشو محکم میبنده هرکاریم میکنیم باز نمیکنه و گریه میکنه حتی با دهن بسته جیغ میکشه که یه وقت غذا نذاریم دهنش😳

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
نه اصلا دهنشو باز نمیکنه که امتحان کنه ببینه چه مزه ایی!!!!!!! بخدا انقدر تقلا کردم دیگه دارم میمیرم ...

تنها ده چاره ات اینه که از شیر بگیریش

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ببین هر جور هست الان درمانش کن بچه فامیلمون از همین سن شروع کرد به بد غذا شدن کسی درست درمون توجه نکرد فک کردن بزرگتر بشه خوب میشه ولی الان که ۱۳ سالشه هنوز همون جوریه و غیر از نون پنیر هیچ چی دیگه نمی خوره 😖

نه اصلا دهنشو باز نمیکنه که امتحان کنه ببینه چه مزه ایی!!!!!!! بخدا انقدر تقلا کردم دیگه دارم میمیرم ...

عزیزم ببرش دکتر داروی سوء هاضمه میدن درست میشه ، وقتی هم غذا میخورین همگی جلوش غذا بخورین و از غذا تعریف کنین اصلا بهش هم نگو بیا بخور بزار خودش دلش بخواد 🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
ببین هر جور هست الان درمانش کن بچه فامیلمون از همین سن شروع کرد به بد غذا شدن کسی درست درمون توجه نک ...

بخدا نمیدونم چیکار کنم؟ تاپیک زدم مشورت بگیرم ازتون😢  هرغذای جدیدی روسرچ کردم درست کردم، تا طرف غذا رو میبینه دهنشو میبنده😭😭😭😭😭😭 حتی ازصبح تا ظهر گشنه موند بهد دوباره نخورد با شیر خوابید

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
عزیزم ببرش دکتر داروی سوء هاضمه میدن درست میشه ، وقتی هم غذا میخورین همگی جلوش غذا بخورین و از غذا ت ...

به خاطر کرونا میترسم ببرم دکتر، غذاهای خودمونم مضره من براشون با رب طبیعی و روغن کنجد میپزم ولی مال خودمونو معمولی

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
به خاطر کرونا میترسم ببرم دکتر، غذاهای خودمونم مضره من براشون با رب طبیعی و روغن کنجد میپزم ولی مال ...

آها شیرین بیان برای افزایش اشتها خوبه بهتره امتحان کنی 🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
آخه ۱۲ ماهس نمیشه که

همینه دیگه

چون امیدش به شیر هست میدونه غذا نخوره شیر هست

شاید هم غذاهای خودتون دوس داره بیارش سر سفره غذا خودتون بهش بده

البته منم همین مشکل دارم😥

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

سویق بهش بده ببین من برادرزادم تاب خیلی دوس داشت اگر تاب بازی دارین تو خونه بذارش رو تاب بهش غذا بده سویقم تو غذاش بریز حتما

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.