2777
2789
عنوان

نازایی

131 بازدید | 14 پست

دوستان کسی در مورد کلینیک نازایی ابن سینا اطلاعاتی داره بهم بده.شرایطش چیه بیمه قبول میکننن وضعیت نوبت دهیش چ طوره من ای وی اف ناموفق داشتم الانم کیست دارم.و اینکه من شهرستانم هفته بعد باید بیام تهران.ممنون میشم ی کم توضیح بدین واسم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@تیاراتیام    

عزیزم من ابن سینا نمیرفتم و رویان میرفتم ولی شما باید اول با ابن سینا تماس بگیرید و نوبت بگیرید بعد که اومدید برای خودتون و همسرتون تشکیل پرونده میدن و یه سری آزمایشات برای هر دو مینویسن و ادامه درمان،،،  شما تمام مدارک و ازمایشاتتونو با خودتون بیارید، تا این حد از صحبت باقی دوستان در جریانم،،  ان شالله بزودی باردار میشید عزیزم

عزیزم من ابن سینا نمیرفتم و رویان میرفتم ولی شما باید اول با ابن سینا تماس بگیرید و نوبت بگیرید بعد ...

ممنون عزیزم.رویان تو اصفهانه.؟دولتی هست؟ابن سینا چطور؟؟ببخشید

ممنون عزیزم.رویان تو اصفهانه.؟دولتی هست؟ابن سینا چطور؟؟ببخشید

نه عزیزم من رویان تهران میرفتم،،  ابن سینا هم تو تهرانه،،، اینا خصوصی هستن البته قیمت رویان نسبت به مراکز خصوصی تهران از همه کمتره بعدشم ابن سینا از همه مناسبتره،  البته اگه بیمه تکمیلی باشید مدارک میبرید و پولتونو از بیمه میگیرید

نه عزیزم من رویان تهران میرفتم،،  ابن سینا هم تو تهرانه،،، اینا خصوصی هستن البته قیمت رویان نسب ...

ممنون گلم.شما نتیجه گرفتین از روند درمانیتون؟؟.من اخه چن بار جراحی داشتم.کیست بد داشتم لوله هامو برداشتم الانم کیست دارم اینجا دکتر میگه تنها راش بارداریه.اونم ای وی اف

ممنون گلم.شما نتیجه گرفتین از روند درمانیتون؟؟.من اخه چن بار جراحی داشتم.کیست بد داشتم لوله هامو برد ...

عزیزم من یکبار ای یو آی انجام دادم منفی شدم، یکبار ای وی اف بازم منفی و باردوم ای پی اف که اسفند پارسال بود مثبت شدم،،   شما هم نگران نباش پیگیر درمانتون باشید آن شالله تمام مشکلاتتون حل میشه

عزیزم من یکبار ای یو آی انجام دادم منفی شدم، یکبار ای وی اف بازم منفی و باردوم ای پی اف که اسفند پار ...

قربونت عریزم. خداحفظت کنه.ممنون از راهنماییت.البته تاپیکایی هم ک گذاشتی رو همه رو دارم میخونم .ممنون گلم.تهران خوبه ک این امدو رفتش ی ذره سخته