2777
2789
عنوان

بچها چیکارش کنم

417 بازدید | 28 پست

شوهرم فهمیدم چیزایی از خونمون ک ب کار خونه باباش میاد میبره بی خبر من خونشون استفاده کنن😔اونم چیزایی ک رو جهازمه و سیسمونی که گرونه خودشون پولدارنا اما خیلی خسیسن چیزی بگمشم دعوای بزرگی میشه میگه بمن تهمت دزدی میزنی مادرم امشب همش داره نفرینش میکنه .. منم دخترم تب کرده ب بهونه هنین خونه بابامم امشب میخام چن شبم نرم حوصلشو ندادم اصلا

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مثلا چیا میبره🤔

از بس خسیسن ی شامپو هس مخصوص بچه باباش اون استفاده میکنه بابامم برای سیسمونی دخترم گرفته ۲۰۰ پاش درومده امشب دیدم نیست

وسایل سیسمونی به چه کارشون میاد اخه

شامپو بچه خانوادش مصرف دارن بابام مال بزرگ جانسون اورد برای دخترم از خارج ۲۰۰ ت پاش درومد امشب دیدم نیس

از بس خسیسن ی شامپو هس مخصوص بچه باباش اون استفاده میکنه بابامم برای سیسمونی دخترم گرفته ۲۰۰ پاش درو ...

جل الخالق

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
شامپو بچه خانوادش مصرف دارن بابام مال بزرگ جانسون اورد برای دخترم از خارج ۲۰۰ ت پاش درومد امشب دیدم ...

ببین بروش نیار بگو این خونه جن داره من یه لحظه دیگه ام‌اینجا  نمیمونم فلان اینا 

یا بگو وقتی من نیستم کسی رو میاری خونه؟؟؟چون وسیله هام‌غیب‌میشن 

اینجوری بگو ببینه کار داره بیخ پیدا میکنه

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
شامپو بچه خانوادش مصرف دارن بابام مال بزرگ جانسون اورد برای دخترم از خارج ۲۰۰ ت پاش درومد امشب دیدم ...

حالا پدرشوهرت شامپو بچه فیروز بزنه کچل میشه🤔عجب ادمایی پیدا میشن

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
ببین بروش نیار بگو این خونه جن داره من یه لحظه دیگه ام‌اینجا  نمیمونم فلان اینا  یا ...

اره فرداشب اگه رفتم خونم میگم بهش میگم حتما اجنه روش نشسته من تو کمد بچه گذاشتم پس کجاس