2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس خودمو ک ن عکس بدنمو میخواد

ببین!!!

من این کارو کردم دو ساااال دارو و ندارمو دادم ب پسره ک عکسمو پخش نکنه و آبرو ریزی نکنه..حدود ۲ میلیون ازم پول گرفت!! آخرشم ول کن نبود..

جان هر کی دوست داری این کارو نکن! بخدا ک فقط میخواد آبروت رو ببره و صد درصد ب داداشت نشون میده! بعدشم با همون عکسا تهدیدت میکنه ک باید براش همه کار بکنی...

تو رو خدا نفرست خیلی شرایط سختیه یکی تهدیدت کنه و نتونی کاری کنی و بهش باج بدی...خیلی سخته!!

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
عکس خودمو ن عکس بدنمو گیرم بخدا خستم شد ازش

چقدر حرص میخورم از دست سادگیه هم جنسای خودم . اه اه. سگ محلش کن . پسره اوسگولو. میخواد با عکست بشینه ج..ق بزنه . بهش ندادی ناراحت شده . بزار گمشه چه بهتر 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
عکس خودمو نمیخواد ها عکس بدنمو  بعدمیگه تو زنمی بهش گفتم‌ما ک ن  حرفی زدیم ن نامزدی کردیم ...

از منم ب همین بهانه ها عکس گرفت..

اصلا یاد اون روزا میفتم دلم واسه خودم کباب میشه! فک کن ی دختر ۱۴ ساله تو ۵ سال پیش چجوری ۲ میلیون جور کرده واسه ی حروم خور!!

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
عکس خودمو ک ن عکس بدنمو میخواد

‌😳😳😳غلط کردهههههه

کات کننننننن 

آشغال پستوووو

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸
ار‌ه  دوس پسرمه و ازینور دوست داداشمه بهش میگم‌نمیشه حرامه اره و دوست داداشمی یهو پرید گف بیا ...

مگه ندیدت عکس میخواد چیکار؟؟؟ نده بهش ندههههه وگرنه صب تا شب استرس عکستو میگیرییی دوست داداشتم هست افتضاح میشههه