2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم معلومه دختر باشعوری هستی ونیازی به توضیح ونصیحت ماها نداری .ولی بزار یه چیزی ورو بگم حداقل ایشون که دوست داداش شماهستن وشما مثل ناموسشون هستی نباید ازتون چنین تقاضایی میکردن .کارشون خیلی اشتباهه .اینم بگم نصف مردا وپسرا اخلاقشون همینه نمیشه جوردیگه انتظار داشت ازشون .. لطفا کات کن نزار جلوی چنین آدمایی خانواده شما وبرادرتون آبروشون بره 

.این طور که گفتید معلومه ایشون براشون مهم نبوده شماخواهر رفیقش هستید ..ببخشیدا به خاطر هوس زودگذر باهاتون رابطه داره لطفا فکرخودت باش .وتمومش کن بازم خودت میدونی عزیزم ❤😊😊

۱۷

منم اون طرف رو دوست داشتم.ولی تهش ب ی حالی میرسی ک میبینی اصلا از اولش راه رو اشتباه رفتی! اصلا اون آدم لیاقت تو رو نداشته!

میدونم اینکه بخوای کات کنی خیلی سخته اما اگ خدایی نکرده اون شرایطی ک برات گفتم اتفاق بیفته روزی هزااار بار آرزوی مرگتو میکنی..

اینا رو نزار ب پای نصیحت چون در جایگاهی نیستم ک بخوام کسی رو نصیحت کنم اما ب عنوان کسی ک همهههه چیزشو برای ی عکس از دست داده دارم این حرفا رو بهت میگم، چون خودم دردشو حس کردم دلم واست میسوزه و نمیدونم چطور میتونم عمق فاجعه رو بهت نشون بدم!

ازت میخوام هر تصمیمی ک گرفتی خوب ب عاقبتش فکر کنی و فقط ب احساسات توجه نکنی..موفق باشی دوست عزیزم🥰🧡

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
منم اون طرف رو دوست داشتم.ولی تهش ب ی حالی میرسی ک میبینی اصلا از اولش راه رو اشتباه رفتی! اصلا اون ...

ممنونم ک داری راه درستو ب من نشون میدی عزیزم 

با حرفا و نصیحتاتون چشام باز شد و بهتر از هرکسی چشمو گوشمو باز کردین ممنونم 😘

ممنونم ک داری راه درستو ب من نشون میدی عزیزم  با حرفا و نصیحتاتون چشام باز شد و بهتر از هرکسی ...

خیلی خوشحالم ک چشمات باز شد🙂

از خدا بهترین ها رو برات میخوام❤

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم