2777
2789
عنوان

گم شدن لنزم

269 بازدید | 2 پست

سلام

کلا دو ماه نشده لنزم رو خریدم ، طبی رنگی هستش رنگشم روشنه

امروز قرار بود برم جایی گذاشتم تو چشمم بعد دیدم لنز چشم راستم هی تکون میخوره تو چشمم فهنیدم پشت و رو گذاشتمش   ، درآوردمش که درست بزارم که یهو افتاد پایین!

گفتم حتما جلوی آینم افتاده یا نهایتا روی زمین یا توی کشوم ، کل اتاقو زیر و رو کردم پیدا نشد که نشد!!!!! مال چشم راستم گم شد، خیلی ناراحتم به نظرتون چکار کنم ، تکی میتونم بخرمش؟ یه وقت رنگش متفاوت نشه با اون چشمم

الانم دیگه خونه نیستم تا چند روز اگرم یک درصد بعد چند روز پیدا شه حتما خشگ یا خراب شده ، راهنمایی کنین لطفا

وزن 

پیدا هم میکردی نمیشد استفاده کنی

عزیزم چشمت عفونت میکنه

وسط عمل کلیه رو میشه بندازن رو زمین ؟

ما دانه نخورده طعمه دام شدیم *** ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..مجردم هر جا اسم شوهر اوردم بدون اصغر اقامو میگم😒اصغر اقا یه گوشه ی خیالمه😒نظرت مخالف من بود ریپلای کن هر چی از دهنت در میاد بگو.. منم ریپلای میکنم سلیطه بازی در میارم😂اینطور هر دومون سرگرم میشیم😝

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید