2777
2789
عنوان

بدویین همه بیاین هرکی یه جوک بگه😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 30 پست
عزاداری باید دلی باشه.ن اینک بگی جوک خوندم و خندیدم اوه مای گاد چ گناه بزرگی کردم😐😐😐😐😐

احترام به اهل بیت وامام حسین هم خوبه کسی نگفت شماگناهکاری گفتم الان وقتش نیس

میخورنت الان تاپیکتو قفل کن تا بلعیده نشدی 

اره واقعا😐

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ختم بابابزرگم کسی نوار قرآن پیدا نمیکرد،

من یه نوار قرآن از مدرسه مون داشتم دادم بهشون،

وسط گریه و زاری ملت یهویی گفت:

درس شانزدهم، حروف صدادار 😶😂

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
یعنی بگیم و بخندیم اما تو دلمون عزادار باشیم😐

معلومه ک اسی حواسش نبوده.پیاممو دوباره بخون نگرفتی چی گفتم

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

[QUOTE=152869051]اوووووه وای ببخشید اصلا حواسم نبود شب تاسوعاست از بس خنگم من عذر میخوام از همه گزارش بزنین بترکه 😔 ...[/QUOT]

منم حدس زدم که حواست نباشه عزیزم اشکال نداره پیش میاد گلم از قصد که نبود خدا میبخشه

ختم بابابزرگم کسی نوار قرآن پیدا نمیکرد، من یه نوار قرآن از مدرسه مون داشتم دادم بهشون، وسط گریه و ...

اووووه واااای🤣🤣🤣

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳
[QUOTE=152869051]اوووووه وای ببخشید اصلا حواسم نبود شب تاسوعاست از بس خنگم من عذر میخوام از همه گزار ...

ممنون🌹

متقابلا خدا هم همینطور دلی پاداش خواهد داد🙂

بله دقیقا👌

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
نخند نخند الان میخورنمون😐

استیکر خنده بود گناه نداره که

ختم بابابزرگم کسی نوار قرآن پیدا نمیکرد، من یه نوار قرآن از مدرسه مون داشتم دادم بهشون، وسط گریه و ...

وای تصورش کردم😑😅

میدونم بابا😐 بقیه رو گفتم!😐

منم منظورم به بقیه بود 😌😁