2777
2789
عنوان

طبقه دوم

421 بازدید | 17 پست

کسی هست طبقه دوم باشه ..من میخام تراسو بزارم رو سالن و بعد جلوتر تراس بزنم اما طبقه پایین میگه این حقو نراری ما فقط میتونیم از پایین استفاده کنیم اگ رضایت ندیم شما نمیتونید این کارو کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نميشه

اين ساختمان نقشه و مجوز و پايان كار داره

زميني حياط مال اوناس نميتونين روش همينجوري بسازين

غير از رضايت ايشون بايد رضايت زمين شهري و شهرداري رو هم بگيرين

خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
پر واضحه كه نميشه دست به تركيب آپارتمان شهرى بزنى  ساختمون پايان كار داره مگه همينجورى ميشه 😑

من پدرم دکترای عمران داره و مهندسه . ما تراسمون تو پذیرایی بود برش داشتیم هیچ کسی هم کاری نداره . البته من نمیدونم منظور شما چیه فقط خواستم کمکی کرده باشم ♥️ 

من پدرم دکترای عمران داره و مهندسه . ما تراسمون تو پذیرایی بود برش داشتیم هیچ کسی هم کاری نداره . ال ...

اون فرق داره،ايشون ميخواد روي حياط طبقه پايين واسه خودش ساختو ساز كنه

خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
من پدرم دکترای عمران داره و مهندسه . ما تراسمون تو پذیرایی بود برش داشتیم هیچ کسی هم کاری نداره . ال ...

تراسو صفر کردن مشکلی نداره ولی ایشون میخوان تراس فعلی رو به سالن اضافه کنن و یه کنسول اضافه تر بزنن برای تراس

عزيزم برداشتن و كور كردن تراس يه بحثه كه البته اون هم كمى داستانهاى خودش رو داره اما ايشون گفتن ميخوان علاوه بر اينكه تراس فعلى رو بندازن رو فضاى خونه مجددا هم ميخوام يه تراس  بزنن برن جلوتر 

عزيزم برداشتن و كور كردن تراس يه بحثه كه البته اون هم كمى داستانهاى خودش رو داره اما ايشون گفتن ميخو ...

آهان ممنونم من درست منظورشون رو متوجه نشدم ولی به هر حال مرسی

خونه ما کرمانه..تو فضای شهر نیست...دو طبقه بیشتر نیستیم...میخام رو سالن اضافه کنیم...ینی اونا میتونن تراس بزنن پایین؟چطور اونا میتونن از فضای پشت خونه کلا استفاده کنن

اون فرق داره،ايشون ميخواد روي حياط طبقه پايين واسه خودش ساختو ساز كنه

خوب اون حیاط مال ما هم هست..دوتایی پول دادیم خریدیم..چطوری اونومیتونه کل پشت خونه رو استفاده کنه اما ما نمیتونیم رو فضای پشت خونه هواییشو استفاده کنیم