کسی هست طبقه دوم باشه ..من میخام تراسو بزارم رو سالن و بعد جلوتر تراس بزنم اما طبقه پایین میگه این حقو نراری ما فقط میتونیم از پایین استفاده کنیم اگ رضایت ندیم شما نمیتونید این کارو کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پر واضحه كه نميشه دست به تركيب آپارتمان شهرى بزنى ساختمون پايان كار داره مگه همينجورى ميشه 😑
من پدرم دکترای عمران داره و مهندسه . ما تراسمون تو پذیرایی بود برش داشتیم هیچ کسی هم کاری نداره . البته من نمیدونم منظور شما چیه فقط خواستم کمکی کرده باشم ♥️
من پدرم دکترای عمران داره و مهندسه . ما تراسمون تو پذیرایی بود برش داشتیم هیچ کسی هم کاری نداره . ال ...
عزيزم برداشتن و كور كردن تراس يه بحثه كه البته اون هم كمى داستانهاى خودش رو داره اما ايشون گفتن ميخوان علاوه بر اينكه تراس فعلى رو بندازن رو فضاى خونه مجددا هم ميخوام يه تراس بزنن برن جلوتر
خونه ما کرمانه..تو فضای شهر نیست...دو طبقه بیشتر نیستیم...میخام رو سالن اضافه کنیم...ینی اونا میتونن تراس بزنن پایین؟چطور اونا میتونن از فضای پشت خونه کلا استفاده کنن