2777
2789
عنوان

اقدامیا

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 77 پست
منکه شوهرم نمی خواد ولیی من می خوام از جلوگیریم بدش میاد به من میگه قرص بخور منم قرص نمیخورم برا همی ...

خیره ان شاءالله خدا بخواد با جلوگیری ام میده

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

خانمایی ک تنبلی تخمدان دارن حتما پیاز درمانی رو امتحان کنید خیلی ها جواب گرفتن پیاز درمانی به همراه لترزول

خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سال و خورده اقدامم ۹‌ماه پیشم سقط داشتم دکتر گفته این ماهم حامله نشی باید بری لاپراسکوپی 😔😔😔 ...

خدا بزرگه

لاپراسکوپی چیه

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
خانمایی ک تنبلی تخمدان دارن حتما پیاز درمانی رو امتحان کنید خیلی ها جواب گرفتن پیاز درمانی به همراه ...

من یادم باشه ماه بعد امتحان کنم

هرچند پیاز درمانی با پیاز زرد بهتره

من تنبلي تخمدان دارم و دو ساله اقدامم اميدوارم بزودي خدا به هممون ني ني سالم بده🙏🏻

ان شاءالله

خانما منم اقدامم ،الان چند روزه پهلوی سمت راستم حالت سوزن سوزن پیدا کرده و رحمم درد میگیره کسی میدون ...

قرص مصرف نکردید؟؟

منم دلم درد میگیره و نفخ و کمردردم میاد سراغم

نمیدونم عوارض قرصه یا چی

خانوما من تخمک گزاریم کمه بعد از اولین پریودیم تا یک سال پریود نشدم بعدش با امپول پری شدم و تا ۲سال دقیق سر ماه میشدم و دوباره تا پنج ماه پریود نشدم و با قرص مدروکسی پروژسترون پریود شدم.تنبلی هم ندارم هورمون هامم عالیه.بنظرتون باردار میشم؟ 😔

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
یعنی چی پیاز رو چیکار کنیم 

عزیز ت  نت بزن پیاز درمانی میاره

خدا بزرگه لاپراسکوپی چیه

عمل برای تشخیص مشکلات مثل اندومتریوز که با سونو و عکس مشخص نمیشه

شکمو پر از گاز دی اکسید میکنن..شکمو از سه جا سوراخ میکنن دوربین و وسایل میفرستن تو ببینن مشکل چیه

اخه من پریودم منظم هر ماه فولی خوب دارم ضخامتم خوبه

عکس رنگی سالم

شوهرم سالم

دکترم‌میگه خیلی عجیبه نمیشی

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
من یادم باشه ماه بعد امتحان کنم هرچند پیاز درمانی با پیاز زرد بهتره

آره حتما زرد باشه قرص لتروزل هم از شب سوم تا دهم شبی دوتا ،البته اول خدا باید از ته دل از خدا بخوای کمک میکنه

خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد