2777
2789
عنوان

اقدامیا

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 77 پست
توکل بر خدا راضی ام ب رضاش ولی جملتون جالب بود انگار غیب گفتید برام

بهش میگن قانون جذب همیشه مثبت بگید و از فعل نزدیک استفاده کنید جدا از اون از ته دلم خواستم الان و حس میکنم بزودی مامان میشی 

ماهچهره هستم 🍃 بابا خیلی دلتنگتم😔🖤 بابای مهربونو قهرمانم 🖤😞
جان نه .ماه پنج

خیره ان شاءالله

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگن قانون جذب همیشه مثبت بگید و از فعل نزدیک استفاده کنید جدا از اون از ته دلم خواستم الان و حس ...

بله درسته

هرچند هرچی اون بالاسری بخواد همون میشه

ممنون عزیزم ان شاءالله

این ماه دوفاستون خوردم که سروقت عادت شم که ماه بعد قرص کمکی بخورم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
۵ماهه عزیزم شما چطور

یک سال و خورده ای

شما چی؟

منکه شوهرم نمی خواد ولیی من می خوام از جلوگیریم بدش میاد به من میگه قرص بخور منم قرص نمیخورم برا همین رابطمون بدون دخوله اما چند بار سعی کردم که بدون دخولم بشه ولی فک نکنم

بله درسته هرچند هرچی اون بالاسری بخواد همون میشه ممنون عزیزم ان شاءالله این ماه دوفاستون خوردم که ...

بله عزیزم انشالله 

ی سال و خورده اقدامم

۹‌ماه پیشم سقط داشتم

دکتر گفته این ماهم حامله نشی باید بری لاپراسکوپی

😔😔😔😔

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم