2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب قول شهاب حسینی من ب کررات معجزه میبینم همین ک حرف میزنم معجزس میبینم معجزس مزه غذا رو حس میکنم معجزس

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤

واسه داداشم اره رف آزمایش داد گفتن هپاتیت ب داره دور از جونش.دکتر گف یبار دیگه بده رف داد بازم‌هپاتیت ب رو گف داره.دیگه هممون داشتیم میمردیم و من شب ک قران خوندم و داشتم گریه میکردم از ته دل از خدا خاستم ی اینارو واسمون معجزه کنه ۲ باار دیگه آزمایش داد هردوبارو سالم اومد جواب ینی مطمئنم معجزه شد 

.
تو زندگیه خودم سه بار دیدم  تعریف کردنی نیس ولی

زکات معجزه اینه که تعریفش کنی تا اگر کسی ایمانش خدایی نکرده سست شده یا نعوذ بالله از رحمت خدا وند نا امید شده دوباره ایمانش قوی بشه

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
واسه داداشم اره رف آزمایش داد گفتن هپاتیت ب داره دور از جونش.دکتر گف یبار دیگه بده رف داد بازم‌هپاتی ...

خوشبحالت ک خدا اینقد دوست داشت 

۹۹:۹:۹ازدواج میکنم وبه خواسته هام رسیدم میشه واسم نفری ی صلوات بفرستید

من هر لحظه ام برام معجزه بود.بار ها حس کردم اثر کار هامو

خیر و شر

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج