2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هر شب میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 58 پست
اخه ب اون چ ربطی داره 

چون فوضوله 

بهش بگو فوضول و بردن جهنم گفت چرا هیزمش تره. شوخی کردم نگی ها که خودشو جررررر میده مادر شوهرت 

من یه بار اول عقدمون یه تیکه سنگین به مادر شوهرم گفتم هنوز که هنوزه یادم میاد خندم میگیره

بدجنسیش کجاس؟ راحت نیس خب یکهفته رکچهاربار نمیرن خونه تازه عروس که  یکم سنگین تر باشه بد نیس ...

چون همسایه ان این مشکلات زیاد پیش میاد و حریم نگه داشته نمیشه

اسی نمیتونید خونه جدا بگیرید؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا حافظم در حد ماهیه   چون با دعوت اومد خونمون بنده خدا  کلا اینجوری جا انداختم که ...

😄😄😄

خوبه اینطوری دیگه دخالتی انجام نمیده چون حالت رسمی وجود داره، آرامش داری اینطور؛ عشقتون پایدار عزیزم ❤

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

دقیقا میاد چیکا میکنه؟ 

میاد میشینه رو مبل؟ 

اومد صحبت نکن تو اگه سوال پرسید جواب بده

جوری رفتار کن ک انگار حرفی برای گفتن نداری و جوابشو کوتاه بده 

البته بی احترامی نکنیا

مادر خودت خونشون کجاس؟ 

دقیقا میاد چیکا میکنه؟  میاد میشینه رو مبل؟  اومد صحبت نکن تو اگه سوال پرسید جواب بده ج ...

هیچ کاری نمیکنه میشینه رو مبل هر چیم میارم نمیخوره فقط تی وی میبینیم 

همین 😐

وای اسناجون چقددنبالت گشتم تگ نمیشدی♥️

سلام عزیزم نمیدونم چرا راستش خیلی ها میگن 

اما نمیدونم چرا 😔

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹