2821
2789
عنوان

ی دوست مزاحم

157 بازدید | 13 پست

بچه ها من ی دوست دارم خانمه و مجرده و هر وقت ناراحته یا به مشکل بر میخوره هی مزاحمم میشه ی ساعت ی ساعت زنگ میزنه گریه و زاری راه میندازه. ولی وقتی خوشه انگار نه انگار چند هرچقدر هم جوابش و نمیدم بیشتر چت میکنه. حتی فرستادمش دکتر روانپزشگ دکتر گفته دو قطبیه چیکارش کنم دست از سرم برداره

تعداد رای : 11
نظرسنجی
دوست
5
45%
مزاحم
6
54%

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم یه دوست دارم همینجوریه. اول اسمشم م هست  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
دوقطبيا خيلي سخت دست برميدارن🤦🏻‍♀️من شمارمو عوض كردن از همه جاهم بلاكش كردم

اخه شماره خونه رو هم داره از دبیرستان باهام بود تازه من از هر 10 تا زنگ ی بار به زور جوابش و میدم بعد میگه بخدا 2 دقیقه ولی دو دقیقه اش میشه ی ساعت

وااای اینم م هست 😅

شاید خودش باشه یعنی تا گفتی یادم به اون افتاد دلم از دستش خون هست. 

هر دفعه میگم دیگه این دفعه تلفنو بر نمیدارم ولی بازم برمیدارم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اخه شماره خونه رو هم داره از دبیرستان باهام بود تازه من از هر 10 تا زنگ ی بار به زور جوابش و میدم بع ...

اون دوستمم همينطور بود اوايل باهاش تا ميكردن شعي كردم خوبش كنم ٦سال ولي نشد ديدم خودم دارم مريض ميشم الانم هنوز عوارضش هست اگه كشششو داري چه بهتر كه كمكش كني ولي من خودم روحيم كلل خوب نبود با اونم بدتر شد آخرم نامزدم ٢بار باهاش دواي شديد كرد بعدم بلاكش كردو شمارمو عوض كرد وگرنه هنوزم بود قطعا

ار شماره خونه ام فك كنم بشه بلاك كرد اگه اذيتت ميكنه اينكارو بكن والا من برا دوستام هركاري كردم الان ازش فقط افسردگي و دوري از نامزدم مونده نه دوستي ته چيزي...به نظر شخصي من خودتو فدا نكن مگراينكه مطمئن باشي ميتوني خوبش كني و خودت حالت بد نشه

اون دوستمم همينطور بود اوايل باهاش تا ميكردن شعي كردم خوبش كنم ٦سال ولي نشد ديدم خودم دارم مريض ميشم ...

ببین گاهی دلم براش میسوزه. ولی خودم هیچ انگیزه و اعصابی ندارم و البته اینم بگم شخصیت بدی داره نمیدونم اعتقاد داری یا نه چشمش هم خیلی شوره. مثلا همه رو نفرین میکنه حتی پدر مادر و خواهر برادرش و واقعا پر از انرژی منفیه. به خواهرهاش علنا حسادت میکنه و میگه کاشکی بدبختی شونو ببینم 

ببین گاهی دلم براش میسوزه. ولی خودم هیچ انگیزه و اعصابی ندارم و البته اینم بگم شخصیت بدی داره نمیدون ...

به نظر شخصي من باهاش قطع رابطه كن چون اگه حالت بد بشه هيچكس كنارت نيست من واسه همه دوستام با ناراحتيشون گريه كردم با شاديشون خنديدم تو عصبانيتشون بهم فحش دادم داد زدن سرم الان كه حالشون خوب شده اصن نميگن كجايي مردي يا زنذه اي فقط برام حرفاشون باقي مونده كه روحمو ميخوره خيلي وقتا جوري افسرده ميشم كه ميخام از نامزذم كه مطمئنم دوسم داره و منم دوسش دارم و پسر خوبيه جدا شم هيچكس دورم نباشه+يه كيسه قرص🤦🏻‍♀️و كم كردن ١٠كيلو تو ماه

به نامزدم گفتم ولي اگه بازم كمك بخان كمكشون ميكنم گفت من نميذارم هم زندگي خودتو هم منو خراب كني براي كسي كه اينجوريه

واقعا بعضي وقتا دلم اينقد به حال خودم ميسوزه زار ميزنم برا خودم

تو كاري كه من با خودم كردمو نكن

به نظر شخصي من باهاش قطع رابطه كن چون اگه حالت بد بشه هيچكس كنارت نيست من واسه همه دوستام با ناراحتي ...

راست میگی. اخه واقعا هیچ وقت از این دوست حس خوب نمیگیرم. تازه باید گوشم هم نفرین و فحش را که به خونواده اش میده بشنوم. کلی انرژی منفی. همین کارو میکنم مرسی عزیزم از اینکه بهم کمک کردی 😘😘❤️🙏