2777
2789
عنوان

شب تاسوعاست🏴🏴🥺

161 بازدید | 27 پست

دعام کنید تورو خدا محتاج دعای تک تکتونم

اومدم قهر...

دعا کنید شوهرم بیاد دنبالم😔💔

قضاوت نکنید فقط با دلای پاکتون دعا کنید منم براتون دعا میکنم😪🤲🏻♥️

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

امام حسین ع مشکلت حل کنه ان شاءالله... ازش بخاه وهمیشه آیت الکرسی بخون هدیه کن به حصرت فاطمه زهرا س مشکلت حل شه

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام حسین ع مشکلت حل کنه ان شاءالله... ازش بخاه وهمیشه آیت الکرسی بخون هدیه کن به حصرت فاطمه زهرا س ...

چشم خیلی ممنونم عزیزدلم انشالله گره از مشکل همه باز کنه🤲🏻♥️

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم هدیه به امام حسین  ع برای رفع گرفتاریتون. 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
روز تاسوعا حضرت عباس شهید میشه ؟

ن همه اتفاقا روزعاشورامیفته فقط هرروزیشا به اسم یکی میگن

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
استارتر حالت درک میکنم منم عین خودت از من شوهرم ترکم کرد منم وابسته دلم خون التماس دعا 😭😭😭😭😭😭

عزیزدلممم من سه شنبه شب اومدم😪😔💔خیلی حالم بده منم خیلی وابستشم میدونم اونم دلش تنگ میشه اما خیلی مغروره نمیاد...

خیلی دلم واسه اون و خونه خودم تنگ شده..

امضاتو خوندم ماهم بچه‌دار نشدیم هنوز😔

انشالله شوهرت برمیگرده😓امام حسین خودش نظر کنه بهمون

چندسالته؟ اهل کجایی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم هدیه به امام حسین  ع برای رفع گرفتاریتون.

ممنونم عزیزم 🤲🏻♥️

عزیزدلممم من سه شنبه شب اومدم😪😔💔خیلی حالم بده منم خیلی وابستشم میدونم اونم دلش تنگ میشه اما خیلی ...

وای جقد شببه همیم منم سه شنبه شب اومدم دوشنبه صب شوهرم ول کرد رف تو تاپیکم هست 

بخدا منم بغض دارم کاش پیش هم بودیم باهم گریه میکردیم اروم میشدیم خیلی غصه دارم 😭😭😭😭😭

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
استارتر حالت درک میکنم منم عین خودت از من شوهرم ترکم کرد منم وابسته دلم خون التماس دعا 😭😭😭😭😭😭

آجی گلم شوهرت ترکت کردپس امضاتون!؟؟ ان شاءالله خدا مشکلت حل کنه بحق امام حسین ع،، دوس ندارم کسی مشکل داشته باشه. خدایا هوای این آبجی گلمو داشته باش... یا امام حسین درخواست داشته ازمون🤲🤲🤲🤲

آجی گلم شوهرت ترکت کردپس امضاتون!؟؟ ان شاءالله خدا مشکلت حل کنه بحق امام حسین ع،، دوس ندارم کسی مشکل ...

سه شنبه این اتفاق افتاد دست به امضام نزدم امید دارم برگرده برو تاپیکم بخون ببین بنظرت میاد؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

خانوما من گیج شدم.امشب شب تاسوعاس؟اعمالش چیه ؟

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
وای جقد شببه همیم منم سه شنبه شب اومدم دوشنبه صب شوهرم ول کرد رف تو تاپیکم هست  بخدا منم بغض د ...

ای کاش عزیزم😓😔

ولی گریه نکن سعی کن حالتو خوب کنی خودم میدونم سخته منم دو روز اول انگار کما بودم کلا الان بهترم یکم ولی همش چشم به گوشی که پیام بده و بیاد...اما نمیاد میدونم مغروره💔

سعی میکنم خودمو مشغول کنم با نی‌نی سایت و فیلم دیدن بیرون رفتن...توام سعی کن نری سراغش و نفهمه انقد حالت بده اینجوری خوشش میاد و سمتت نمیاد..