2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید 😞

249 بازدید | 21 پست

دعا میکنید سال دیگه ماها که بچه نداریم  با بچه هامون بریم روضه امام حسین 

التماستون میکنم دعام کنید امشب دلم شکسته💔😥😞

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما عزیزم ایشالا... تهم برامن دعا کن🌹

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

از همتون ممنونم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
سلام عزیزم میتونم یه سوال در مورد قوز قرنیه بپرسم؟ شما دو بار با چه فاصله ای عمل کردین؟ یعنی عمل ا ...

سلام ن من تو فاصله سه سال عمل کردم ن  گفتن اولی چون تو 18 سالگی بوده شاید اثر نکرده بعد دوباره انجام دادم  تقریبا ثابته فقط نباید اصلا چشمو خاروند

سلام ن من تو فاصله سه سال عمل کردم ن  گفتن اولی چون تو 18 سالگی بوده شاید اثر نکرده بعد دوباره ...

ممنونم که جواب دادی عزیزم

من تو 27 سالگی انجام دادم اشعه یو وی ایکس کراس لینک بود اسم عملش

بخاطر همین نگران شدم که نکنه دوباره عمل بخواد