2777
2789
مهسا کیع؟ تو چ دانی ک پس هر نگه سادع من چ جنونی چ نیازی چ غمیست  زیاد شعر باد نیسم

مهسا دخترِ همسایه بغلیتونه 

دیوونه ده بار اومدی تاپیکم هنو اسممو نمیدونی😳

برو خانوم مزاحم نشو من خودم نامزد دارم @narngk    

جونم کی بهت چپ نگاه میکنه چشمشو در بیارم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عشقام الان میرم خونه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخواست مشکل نشیند

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چ کرد 

چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد 

@دلبررر  

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
مهسا اسی یه  تتل بخون بریم پس

😂😂ارع شکارع ازم 

همین الان قلب من تند میزنع اسمت ک میاد تو خودت شعری و اهنگ منی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

میدمت دست آقامونا @دلبررر    بیا این مزاحمم شده هم زن دارم اینجا هم شوهر هر کدوم ب ...

سربازم داری یا 

من سربازتم جیگر 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
میدمت دست آقامونا @دلبررر    بیا این مزاحمم شده هم زن دارم اینجا هم شوهر هر کدوم ب ...

عا پس ازاونایی🙁بیچارع اونا با چ ادمی هم هستن 

ایش

برو کنار بینم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

😂😂ارع شکارع ازم  همین الان قلب من تند میزنع اسمت ک میاد تو خودت شعری و اهنگ منی

اینو بخون 

منو تو ماهی و تنک .....

@830pargol     @دوسیتون     @ترنم_ترنم    

موضوع رو مشخص کن ؟

امشب میخام ببازم بهت 

بد دلم برات سوخته