2777
2789
مهسا کیع؟ تو چ دانی ک پس هر نگه سادع من چ جنونی چ نیازی چ غمیست  زیاد شعر باد نیسم

مهسا دخترِ همسایه بغلیتونه 

دیوونه ده بار اومدی تاپیکم هنو اسممو نمیدونی😳

برو خانوم مزاحم نشو من خودم نامزد دارم @narngk    

جونم کی بهت چپ نگاه میکنه چشمشو در بیارم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عشقام الان میرم خونه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخواست مشکل نشیند

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چ کرد 

چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد 

@دلبررر  

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
مهسا اسی یه  تتل بخون بریم پس

😂😂ارع شکارع ازم 

همین الان قلب من تند میزنع اسمت ک میاد تو خودت شعری و اهنگ منی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

میدمت دست آقامونا @دلبررر    بیا این مزاحمم شده هم زن دارم اینجا هم شوهر هر کدوم ب ...

سربازم داری یا 

من سربازتم جیگر 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
میدمت دست آقامونا @دلبررر    بیا این مزاحمم شده هم زن دارم اینجا هم شوهر هر کدوم ب ...

عا پس ازاونایی🙁بیچارع اونا با چ ادمی هم هستن 

ایش

برو کنار بینم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

😂😂ارع شکارع ازم  همین الان قلب من تند میزنع اسمت ک میاد تو خودت شعری و اهنگ منی

اینو بخون 

منو تو ماهی و تنک .....

@830pargol     @دوسیتون     @ترنم_ترنم    

موضوع رو مشخص کن ؟

امشب میخام ببازم بهت 

بد دلم برات سوخته