2777
2789
@narngk     شرط سر چی ؟

تو شرطو بزار

@آدریانا1376adriana سلطان بیا اینجاا

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اونی ک ب این سرعت اومد خصوصی 😃👌 شما قبول نکن برادر من ک بهت توهین نشه 😝

ب نظرم 100 کیلو وزنش بوده اون خخخخخخخخ 

دوستان رو از این کاربری لغو زدم همتون اون کاربریم هستین پس ممنونم همونجا پیام بدیم به هم   

به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد

که تو رفتی و دلم ثانیه‌ای بند نشد

لب تو میوه ممنوع ولی لب‌هایم

هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

هر کسی در دل من جای خودش را دارد

جانشین تو در این سینه خداوند نشد

خواستند از تو بگویند شبی شاعرها

عاقبت با قلم شرم نوشتند: نشد

نگرد دنبال اونی که از قصد گمت کرده
دوستان عزیز مث اینکه شما منو با یه اقای دیگه اشتباه گرفتید یه خانومم اومده خصوصی توهین میکنه والا ب ...

شما چرا قبول کردین درخواستشوو😀

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
تو شرطو بزار @آدریانا1376adriana   سلطان بیا اینجاا

دعوت کن هر کیو میخای 

هر کی باخت کاربریاشو میبنده 

دوستان رو از این کاربری لغو زدم همتون اون کاربریم هستین پس ممنونم همونجا پیام بدیم به هم   
ماکارونی نیستم بشکنم که باقالی یه عمره دارم ورزش میکنم😑

😀😀😀😀😀😀😀😀😀به ماکارونی گفتی زکی🤣

خخ چرا قبول نکنم؟

تا فحش و توهین بهتون نشه مث اینکه بدتون نمیاد خخخخ

تخریب روحیه ت که میتونم بکنم😥😁

مهری سرم داره میترکه 

خورد به در کابینت 😭😭😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......