2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فضا رو دیدم  کلا رفتم 😆

من کلا وارد نشدم😑

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

سام  

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
دهنت سرویس  همین  باید امشب ببری منو ها  اصلا راه نداره بهم ببازی    

تو هیولایی من و قورت میدی 😢😢

هر چقد رو سر و گردنت کار کردم بی نتیجه بود 

این مهری ام ک بدتر از من جون نداره از پایین کاری کنه 

تورو بخوابونیم😤😤😂

دوستان عزیز مث اینکه شما منو با یه اقای دیگه اشتباه گرفتید یه خانومم اومده خصوصی توهین میکنه

والا بلا من اون آقا نیستم لطفا اشتباه نگیرید دیگه

نگرد دنبال اونی که از قصد گمت کرده
من زیر یه خمشو گرفتم لا مصب فاطی نگو بو برج آزادی تکون نخورد @chicaa    

اخ تو چرا زور میدی 😑😑یجات میشکنه🤣🤣

دوستان عزیز مث اینکه شما منو با یه اقای دیگه اشتباه گرفتید یه خانومم اومده خصوصی توهین میکنه والا ب ...

فقط اونی ک ب این سرعت اومد خصوصی 😃👌

شما قبول نکن برادر من ک بهت توهین نشه 😝

من زیر یه خمشو گرفتم لا مصب فاطی نگو بو برج آزادی تکون نخورد @chicaa    

اوهوم 

مسخره کن عشقم 

برج ازادی رو هم اخر میکوبی زمین تو خخخخخخ 

دوستان رو از این کاربری لغو زدم همتون اون کاربریم هستین پس ممنونم همونجا پیام بدیم به هم