2777
2789
برای من هم سواله که چطور یه پدر اجازه میده برای دخترش صیغه بخونن؟!! البته با توجه به کامنت تعدادی از ...

بله این کاملا تفاوت فرهنگ ها رو نشون میده

من خودم‌وپدرم مخالف بودیم

به اصرار مادرشوهرم این اتفاق افتاذ

ولی پدرم اصلا اجازه نمیداد دوتایی جایی بریم

فقط با مادرها میرفتیم خرید

از نظر من واقعا یه چیزاضافی بود

چون شش ماه قبل اون با اطلاع خانواده ها بیرون می رفتیم اونوقت جرا باید برای خریدهایی که تازه خانواده پیشمون بودن محرمیت می خوندیم

متاسفانه مادرشوهر من وسواس مذهبی داره

البتع تو خیلی خانوتده ها خود خانواده دختر میخوان چون میترسن دختر و پسر که با هم بیرون میزن اتفاقی بیفته و غیرشرعی باشه😑

نه نگرفتم میگم وقتی نیتش عوض شد فقط فرار کردم،به عنوان یه زن از خودم بدم اومد ولی اشتباهم خودمم بوده ...

پدرت هم درجریان بوده ک صیغه شدی؟ اگ زیر ۳۰ بودی اذن پدرلازم بوده طبق گفته بعصی مراجع.بعضیاهم احتیاط واجب دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه رابطه داشتن بدون عقد به کسی ارتباطی ندارد چون هرکس رو تو قبر خودش میخوابونن اما اینکه به ...

خب عقاید هرکسی متفاوته من کاری ب اونایی ک ب اسم صیغه دنبال هرکاری هستن ندارم منظورمن ب اوناییه ک عاشق همن همو دوس دارن میخوان با هم باشن یکی با صیغه ک دلش خوش باشه گناهم نکرده یکی هم بدون هیچی و همون ک ته دلشون همو دوس دارن براشون کافیه کلا اینکه یاد بگیریم ب عقاید هم احترام بزاریم خیلی خوبه

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪
خب عقاید هرکسی متفاوته من کاری ب اونایی ک ب اسم صیغه دنبال هرکاری هستن ندارم منظورمن ب اوناییه ک عاش ...

اینو باید  کسایی بگن که واقعا به همه ی ادیان و مذهب ها احترام میزارن نه ایرانی‌هایی که فک میکنن فقط مذهب شیعه درسته و به هر دین و مذهب دیگه ای ارجحیت داره

تو رونمیگم عزیزم ولی خواهرشوهرم مطمنم هم خوابیم داش باطرف  خیلی راحتم اومدعروس شد انگار ن انگا ...

ببخشید

خواار شوهرتون پدر نداشت اون موقع که صیغه بوده؟

بعد شوهرش که میگی رو این چیزا حساسه و مادرش که میگی هی از پاکیه دخترش میگه نفهمیدن این دختر نیست؟؟؟

بعد زمان صیغه چند سالش بدد الان چند سالشه؟بچه هم داره؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
چقد سوال داشتی

مگه از شما پرسیدم؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اینو باید  کسایی بگن که واقعا به همه ی ادیان و مذهب ها احترام میزارن نه ایرانی‌هایی که فک میکنن ...

خب کلا تو فقط جمع میبندی در صورتی ک همه اینطوری نیستن من خودم کلی دوست مسیحی دارم تا وقتی ک من نخوام بگم دین من بهتره یا اونا بگن دین من بهتره مشکلی در ارتباط باهم نخواهیم داشت کلا دین باید پیوستگی بشه ن گسستگی

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪