2777
2789
چون برام خیلی عجیب بود و تا الان واقعا ندیدم که کسی در زمان معاشرت قبل از عقد، عقد موقت داشته باشه. ...

بله درسته

اما من خیلی دیدم اون مدتو محرمیت میخونن ک راحت باشن. ولی معنیش لزوما رابطه نیست🌹

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ساعتی یا مدت دار؟اسفناکه

ینی چی الان؟؟من خودم مخالف صیغه ام اصن از نظر من طرف یکیو دوس داره دلش میخواد رابطه ام داشته باشه همون کافیه...اما یکی ب هر علتی اعتقاد داره بهش چرا باید مسخره کنین اعتقاد یکیو؟ 

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله درسته اما من خیلی دیدم اون مدتو محرمیت میخونن ک راحت باشن. ولی معنیش لزوما رابطه نیست🌹

اره صیغه محرمیت مخصوصا تو خانواده های مذهبی رسمه و اصلا و اصلا نباید رابطه باشه

من که خودم‌تو دوره محرمیت فقط موقع سلام و احوالپرسی دست دادیم والسلام

اره خب به هم میخورد اگه میگفت

گاهی همچی حرصم میگیره خخخخ رف خوش گذرونیاشو کرد همه غلطاشوکرد ی جای خوبم عروس شد

خدا رحمت کنه مادربزرگمو میگف هرکی لوندی کرد بختش بلندی کرد😃

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
من میترسیدم در حد سه هفته بود طرف معلول بود رفتم کاراش رو بکنم وگرنه اصلا رابطه واین چیزا نبود

در هر حال قانونا و شرعا شما با یک نفر عقد کرده بودید فقط به جای عقد دائم از نوع موقت استفاده کرده بودید. حالا رابطه تون هر طوری که بوده باشه. البته شرایط زندگی شما رو نمی دونیم و جای شما هم نیستیم که بگیم چرا این کار رو کردی یا چرا نگفتی. اما واقعیت اینه که شما ازدواج قبلیتون رو پنهان کردید. 

ینی چی الان؟؟من خودم مخالف صیغه ام اصن از نظر من طرف یکیو دوس داره دلش میخواد رابطه ام داشته باشه هم ...

برای اینکه رابطه داشتن بدون عقد به کسی ارتباطی ندارد چون هرکس رو تو قبر خودش میخوابونن اما اینکه به اسم خدا و پیغمبر  رابطه ی نامشروع برقرار میکنند برای من آزار دهنده هست 

شرعا برای ازدواج دختر باکره چه موقت چه دایم اذن پدر لازمه اینهایی که بدون اذن صیغه میخونن اشتباهه

برای من هم سواله که چطور یه پدر اجازه میده برای دخترش صیغه بخونن؟!! البته با توجه به کامنت تعدادی از دوستان ظاهرا در خانواده هایی پذیرفته هست این موضوع و خانواده ها با این موضوع مشکلی ندارند. 

چحالا مهرتو ازش گرفتی یانه؟

نه نگرفتم میگم وقتی نیتش عوض شد فقط فرار کردم،به عنوان یه زن از خودم بدم اومد ولی اشتباهم خودمم بوده،شوهرم خیلی خوب ومهربونه،ولی رو این جور مسایل حساس