2777
2789
من میترسیدم در حد سه هفته بود طرف معلول بود رفتم کاراش رو بکنم وگرنه اصلا رابطه واین چیزا نبود

تو رونمیگم عزیزم ولی خواهرشوهرم مطمنم هم خوابیم داش باطرف 

خیلی راحتم اومدعروس شد انگار ن انگار

بنظرمن انگار یک خیانت ب شوهرش کرده چون دوشیزه نیس

شوهرشم آدم خوبیه بندخدا 

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
چ شوخی؟!  قطعا با اجازه پدر دیگه. دختر باکره بدوم اجاره ک نمیشه.  خیلیا برای رفت و آمد ر ...

بله حتما برای ازدواج بوده

من خودم یک‌ماه قبل ازدواجم رفتیم محضر تا صیغه محرمیت بخونه برای خرید و اینا

مادرشوهرم و مادرم پیشمون بودن ولی محضردار با این که آشنا هم بود و خانواده ما رو میشناخت زنگ‌زد به پدرم‌و اجازه گرفت

شاید این بنده خدا هم برای ازدواج صیغه شدن ولی جور نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی از چیزی اطلاع نداری اینقدر با اطمینان صحبت نکن خانم!

چی میگی شما

نوشتن دختر صیغه نمیکنن. گفتم میکنن. ربطی ب اجازه نداشت حرفم. نگفتم بی اجازه باباش ک. حرفی تز اجازه نبود. من اطلاعم کافیه چون ارشد حقوق دارم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بله حتما برای ازدواج بوده من خودم یک‌ماه قبل ازدواجم رفتیم محضر تا صیغه محرمیت بخونه برای خرید و ای ...

درسته. اینجا ی عده اماده اند برای حمله🌹

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چ شوخی؟!  قطعا با اجازه پدر دیگه. دختر باکره بدوم اجاره ک نمیشه.  خیلیا برای رفت و آمد ر ...

من بدون اذن پدرم دیدم فراتر از رفت آمد خواهر😊

چی میگی شما نوشتن دختر صیغه نمیکنن. گفتم میکنن. ربطی ب اجازه نداشت حرفم. نگفتم بی اجازه باباش ک. حر ...

برو خدا روزیتو جای دیگه بده خانم حقوق خونده!

مهربان پروردگارم، به اندازه خودت بی نهایت شکرت😍 آنچه آدمی احساس و یا به روشنی مجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می‌شود/ نقشه زندگی خودرا به دست طراح الهی می سپارم تا اوضاع خود را کامل و عالی بیابم/ شکر گزاری کلید فراوانی و برکت الهی است. وقتی فکری کرده و تشکر میکنیم بیشتر جذب میکنیم. هر روز صبح به خاطر آنچه که دارید و آنچه که هستید شکرگزاری کنید. "خداوندا، پروردگار مهربان من، زیبا معبود من، ای عشقِ مطلق، بی نهایت شکرت، عاشقتم خدای مهربونم"😍🥳🧡💚❤️🍃💎شادمانی ام کار خداست، پس هیچ کس نمی تواند در آن دخالت کند. خدایا شکرت💛💙🌸 بـه زنـدگي با ديـدي مثـبـت نگـاه كـنـيد تـا خـود را بـه دليل احساس انرژي و خوشحالي بسيار زيادي كـه نصيبتان خواهـد شد، متعجب سازيد. بـه ياد داشته باشيد كه افراد شاد و مثبت بيشتر مي توانند ديگران را مجذوب خود كنند🤪😍❤️💎برای دشمن خود برکت بطلبید تا او را خلع سلاح کنید. از این طریق، مهمات او را از چنگش می ربایید و تیرهای او را به "برکات" بدل می کنید!😉💚نخستين گام برای کسب موفقيت اينست که از آنچه هستيد شادمان باشيد😍 به محض آرام شدن درياي افکار کشتي هاي نجات از راه ميرسند🥳خدا به زمان احتیاج ندارد و هرگز دیر نمی کند. خدایا شکرت💙 پشت من "خدا" بوده همیشه، خدای مهربونم شکرت عزیزدلم🍀
من بدون اذن پدرم دیدم فراتر از رفت آمد خواهر😊

شرعا بدون اذن پدر نمیشه دختر باکره صیغه بشه گلم. 

اونو دیگه نمیدونم چطوریه حتما خودش فراتر خواسته‌. چی بگم

برو خدا روزیتو جای دیگه بده خانم حقوق خونده!

😂😂😂🖐️

چون برام خیلی عجیب بود و تا الان واقعا ندیدم که کسی در زمان معاشرت قبل از عقد، عقد موقت داشته باشه. برای همین خیلی تعجب کردم.تنوع فرهنگی در کشور ما زیاده به همین دلیل یه کار برای یکی عجیب و دور از ذهن و برای یکی عادی محسوب میشه

شرعا بدون اذن پدر نمیشه دختر باکره صیغه بشه گلم.  اونو دیگه نمیدونم چطوریه حتما خودش فراتر خوا ...

سنش بالا بود حالا چیکاد کرد نمدونم 😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز