2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونا با اجازه ی پدره! دختره باکره فقط با اجازه ی پدر میتونه صیغه بشه خانم!

مگه کسی صحبتی از اجازه کرد خانم!!! ؟

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خیلیا برای رفت و امد این کارو میکنن نمیشه ب عقاید بقیه گفت مسخره بین بله برون تا عقد مثلا دوماه فا ...

برای رفت و آمد خوبه ولی برای رابطه فقط گول زدن خودشون و وجدانشون و خدا و پیغمبر هس

با اجازه پدر و رابطه نیسسسس صیغه محرمیته  همون صیغه رابطه و... هستا ولی دیگه خودشون کاری نمیک ...

بله میدونم

حرفی از اجازه نبودا.

بله منم نگفتم رابطس ک

اسی هم تاجایی ک خوندم حرف رابطه رو نزده بود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ولش کن بابا اصلا بهش فکرنکن حالام ازدواج کردی حرفشو نزن

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
رابطه مون در حد صحبت ورفت واامد بود الان سه سال از ازدواجم میگذره

خب پس اگه اینجوریه باید میگفتی حداقل اگه کلمه صیغه رو نمیگفتی باید میگفتی ک ی مدت نامزد بودی برای آشنایی

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪
فکر کنم مصداق فریب در ازدواجه و عقد باطله  از یه آدم معتبر سوال کن اینجا جاش نیست لازمه یه کار ...

فریب در ازدواج هست ولی عقد صحیحه و در صورت اطلاع شوهر حق فسخ داره

از نظر اخلاقی از نظر من خوب نیست اصلا حتی اگه طرف براش مهم نباشه

باز خود دانید

رابطه مون در حد صحبت ورفت واامد بود الان سه سال از ازدواجم میگذره

صیغه بجهت آشنایی بوده

خب توام که از عمد تمومش نکردی

نگو بش

از خدا بخواه ببخشتت اگ عذاب وجدان داری

تیکر تولدمه♥️

من خواهرشوهرم صیغه شده بود دخترم بود الانم ازدواج کرده فک کن شوهرش بفهمه😯😯خبرنداده منم میدونم منم اتفاقی فهمیدم ب خودم نیوردم

حالا مادرشوهرم هی میکف دختر من خیلی خوبه اهل پسربازی نیس😊

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍