2821
2789
عنوان

ازدواج کردن

134 بازدید | 14 پست

بچه ها من ۱۸سالمه  ولی متاسفانه حالم بهم میخوره از ازدواج یعنی وقتی میبینم یکی میاد خواستگاری زود شروع میکنم بدو بیراه میگم اصلا دوس ندارم خواستگار بیاد واسم ادمای خوبی هستن فقط عصبی میشم من دوس دارم درس بخونم ولی مثلا مامانم بعضی موقع چراغ سبز نشون میده منم روانی میشم بنظرتون چرا اینشکلیم طبیعیه یا اینکه اختلالی چیزی هست؟بخدا الان اجیم داشت میگفت ی خانومی خواستگاری منوکرده برا پسرش روانی شدم از خونه خواهرم برگشتم خونه خودمون در این حد چون خواهرم داشت میگفت پسر خوبیه مشکلم چیه میتونید کمکم کنید؟

منم همینجوری بودم

الانم خوشحالم بابت انتخاب اون موقع 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه عزیزم کم کم درست میشه 

البته خوبه ها ولی نیازی نیست عصبی کنی خودتو فقط کافیه بگی نه 

یبار بشین صحبت کن با خانوادت بگو فعلا تا لیسانس نگرفتم حرف از ازدواج و خواستگار نزنید تا اونموقع پخته تر شدی و هدف زندگیت مشخص تره

من ۱۸سالمه هنوز ب بلوغ عقلی فکری کامل نرسیدم ممکنه ی سال دیگه خواسته هام از زندگی یچیز دیگه باشه الا ...

منم مث شما بودم شرایطی ک اون موقع داشتم عالیی یود ولی مث شما حالم از ازدواج بهم میخورد الانکه قصدشو دارم اون موقعیتا رو ندارم خیلییییی پشیموونم خیلیی 

تو جامعه ما مخصوصا تو خانواده هایی ک فکرشون هنوز رشد نکرده موندن دختر تو خونه یعنی فاجعه بنظر من منطقی فکر کنید مث من بعدن پشیمون نشید

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
نه طبیعیه  منم تا چند ماه پیش همین بودم الان چندماهه دیگه مشکلی ندارم الان ۲۰ سالمه

و اینکه به نظر من بزار تا هر موقع خودت خواستی تا با یک حس خوب ازدواج کنی وگرنه تا اخر عمر همش فک میکنی حیف شدی و کار اشتباه کردی و..

منم همیشه بدم میومد عزیزم الان ۲۲ سالمه و خواستگار دارم ولی بهش گفتم هروقت لیسانسمو گرفتم فعلا نمیتونم 

و واقعا هم زوده یعنی چی ادم تمام جوونیشو بذاره واسه زندگی مشترک مگه دنبالمونن هرچیزی وقتی داره 

منم همیشه بدم میومد عزیزم الان ۲۲ سالمه و خواستگار دارم ولی بهش گفتم هروقت لیسانسمو گرفتم فعلا نمیتو ...

واقعا از اونطرف من واقعا حالم بهم میخوره از خواستگاری وازدواج سنتی واقعا یعنی چی ک مثلا خواستگار راه بدیم خونه ببینن مارو میپسندن یانه  خیلی بدم میادد😑😑