2777
2789
عنوان

خیلی زود رنجم...

151 بازدید | 18 پست

کی مثل من بوده؟

برای چیزای الکی دل میسوزونم و گریم میگیره...از صبح حال یکی از جوجه هام خوب نیست...گریم قطع نمیشه...

حتی دلم برای گل و گیاها که پژمرده میشنم میسوزه...

کسی اینطوری بوده که بعدش زود خوب شه؟چکار کردید که درست شد این اخلاقتون؟

هیچ وقت به کسی نمیگم از چیزی ناراحتم همیشه ناراحتیا و گریه هامو پنهان میکنم...

اگه یه جایی یه نظری دادم که بدردتون خورد لطف کنید یه صلوات برای سلامتی امام زمانم بفرستید...                                                                                                    

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

متولد چه ماهی هستی؟

مهر

اگه یه جایی یه نظری دادم که بدردتون خورد لطف کنید یه صلوات برای سلامتی امام زمانم بفرستید...                                                                                                    

از بس فکرت آزاده و گرفتاری نداری اینطوری هستی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
ن من خوب ک نشدم هیچ.بدترهم شدم😔😔شوهرم میگ تو تا ی نیازمند میبینی گریه میکنی.برا همین هرجا دوتا باش ...

😔😔    

منم همینطورم ن بهتر شده زود رنجیم اما خوب نشد الانم با شوهرم بحثم شد سر ابروهام دیروز بردم فیبروز کردم از دیروزه داره مسخرم میکنه ابرو کتلتی منم گفتم ذوقش مرد تو دلم  الانم بهم گفت غلط کردی رفتی انجام دادی ابروهاتو تتو کردی خاستی پولای منو بریزی دور 

از بس فکرت آزاده و گرفتاری نداری اینطوری هستی

نه اتفاقا...اونقدام ازاد نیست

منم همینجوریم😑

😔😔

منم همینطورم ن بهتر شده زود رنجیم اما خوب نشد الانم با شوهرم بحثم شد سر ابروهام دیروز بردم فیبروز کر ...

آخی عزیزم😔😔خب البته اگه با منم اینطوری حرف بزنن ناراحت میشم...خدداروشکر که بهتر شدی