2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3699 بازدید | 66 پست
بابا قرنطینش ۲هفتس  اره دیگه همشون گرفته بودن آزمایش دادن

پس سخت نگرفته بودن که تونستن رستوران برن، داداش من گرفت بنده خدا خون بالا می‌آورد و همش می‌خوابید نمیتونست چیزی بخوره تایک ماه به جز مایعات 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی من مقصرماون گوه کرونا گرفته مجبور شدم بمونم خونه پدرم

نه عزیزم اصلا مقصر نیستی.شوهرت غلط اضافی کرده.

دعوا رو کش نده ولی خیلی باهاش سرسنگین باش به این زودیا فراموش نکن که نگه برات مهم نبوده.اون عفریته رم حسابی بشور بزار کنارکه دیگه غلط نکنه به شوهرت پیام بده .

لازم شد خط شوهرتو بشکن یه خط دیگه بگیره.بعدم دیگه اشتباهشو تو سرش نکوب هر دقیقه.مردا پرون یه دفه برمیگرده میگه اصلا خوب کردم.میخای بشین نمیخای برو.ولی باهاش اتمام حجت کن بگو بار اولته بار اخرت بشه میگذرم ولی گذشت نمیکنم 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
گفتم ولی دست خودم نیس همش قیافه دختره و پیاماشون میاد جلو چشمم😔

حق داری.... روح آدم جریحه دار میشه....بعضی مردا واقعا سادن.....و بعضی از زنها واقعا شیطانن....خدا رو شکر زود موضوع رو فهمیدی.... همسرتم ک پشیمونه.....

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..