2777
2789
عنوان

موقع سقط چی دفع میشه؟

35059 بازدید | 24 پست

پنج هفتمه دیشب ازقرص استفاده کردم ساعت هشت شب اول یکم لرز داشتم ودرد بعدخوب شدم صبح یک لخته خون اومد اندازه یک بندانگشت ظهرهم یک لخته دیگه دیگه خونریزی ندارم دردهم ندارم ینی سقط شده یانه؟

خودت خواستی سقط بشه؟

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزززم من با قرص سقط کردم اما ت بیمارستان ۱۵ تا سرم زدن لرز میکردم یهوو تب میکردم خیلی بد بود عین جبگر بود برای من خون نمیومد یهو یه تیکه میومد بیرون بعد سونو کردن دیدن تیکه باقی مونده کوتاژ شدم پاک پاک یکماه پیش

🥰🤱🏻

من قلب جنینم تشکیل نشده بود مجبور شدم.سه روز طول کشید سقط با قزصم هر سه ساعت دو تا داخل واژنم میزاشتن دو تا زیر زبونم که بعد فهمیدن سقط نشد کامل دفع نشد اگ مچکامل دفع نشه عفونت میکنی اگ نزی دکتر ممکنه حتی رحمتو در بیارن خیلی خطرناکه

🥰🤱🏻
نه ندارم نمیخوام کورتاژ بشم یکم طناب زدم  لخته بایدبیادیانه چیز خاصی هست چه شکلیه؟

دست ادم نیست بخواد یا نه اگ دفع نشه برا جونت خیلی   ضرر داره برو دکتر سونو کنه اگه کامل دفع نشه مجبور به کورتاژی

🥰🤱🏻
من قلب جنینم تشکیل نشده بود مجبور شدم.سه روز طول کشید سقط با قزصم هر سه ساعت دو تا داخل واژنم میزاشت ...

تافرداصبرمیکنم بعدمیرم ببینم باجوشنده وپیاده روی دوباره لخته نمیادبعدمیرم

تافرداصبرمیکنم بعدمیرم ببینم باجوشنده وپیاده روی دوباره لخته نمیادبعدمیرم

من همه رو انجام دادم.ربطی نداره از نظرم.برو دکتر فردا سونو کن ببینه باقی مونده یا نه خیلی خطرناکه واقعا.کورتاژ درد ندارع من با بی حسی کمر انجام شدم یکماه پیش الان فقط دور نافم هنوز درد میاد دکترم گف عادیه.خونریزی هم نداشتم بعد کورتاژ  فقط جایه سوند برای ادرار موقعی که خواستن در بیارن تو بیمارستان خیلی بد بود جیغ کشیدم

🥰🤱🏻
بله 

تازه یجایی خوندم سالانه بین ۵۰۰تا۷۰۰هزارتا سقط غیر قانونی توسط والدین انجام میشه

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓