چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
واینکه میدونم چاق میکنه اما باکس باکس ماالشعیر بخیر در ماه اول یهو راههای شیر رو باز میکنه و راحت میشی برای من خدامیدونه تاثیر داشت.فشار هم میدادم چندقطره میومد
خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
نتما سیاهدونه و رازیانه رو به اندازه که گرمیت نکنه تو تغذیت داشته باش
ببخشیدا چون هممون داریم میگم من خودم تجربه کردم یادم نیست خدامیدونه کی بهم گفت اما به همسرت بگو محکم سینه هاتو بمیکه مجاری شیرت باز میشهو گشاد.فوقش بدش میاد تف میکنه.و بعدش خودت قشنگ ضدعفونیش کن.برای لذت نیست که برای بچته.برای من قشنگ وقتی بازور مردونه میک میزد یهو میسوخت و خودم میفهمیدم توش جریان بیشترمیشه
البته که اولش عذر خواستم
خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
اره عزیزم خیلی فرق میکنه تمام اینها مال این روزهاست وشما الان استرسها و نگرانیهات با ماه بعد زمین تا اسمون فرق میکنه و اینقدر ریلکس میشی که بدنت فرمان مادری رو راحت تر میده