2789
عنوان

زیادشدن شیر

156 بازدید | 25 پست

سلام دوستان.امروز روز دهمه دخترمه .راستش شیرم کمه .مجبورم بیشتر بهش شیرخشک بدم.اما اصلا اصلا دوست ندارم شیرخشکی بشه.دوستدارم انقدر شیر داشته باشم که باهاش سیرشه.نمیدونم باید چکارکنم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم اگر سز شدی مال انتی بیوتیکه نگران نباش.

میدونم بدمزست اما تره رو دم کن عصارشو بخور 

واینکه میدونم چاق میکنه اما باکس باکس ماالشعیر بخیر در ماه اول یهو راههای شیر رو باز میکنه و راحت میشی برای من خدامیدونه تاثیر داشت.فشار هم میدادم چندقطره میومد

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

شیر افزا بخور

رازیانه دم کن بخور حیلی تاثیر داره هم روی شیرت هم بچه نفخ نمیکنه

خرما خیلی تاثیر داره

سینه هاتو با اب گرم ماساژ بده

هر چی بیشتر بچه مک بزنه بیشتر شیر میاد توی سینه هات بذارش پای سینه ت تا میتونی آرامش داشته باش و زمان بده به خودت

خب بدنت انقدر توان نداره 

چرا به بدنت میخوای ظلم کنی؟؟؟؟

همه شیر کافی ندارن که بدن

خوبه شیر بدی وقتی بدنت توان نداره فردا صد تا مریضی بگیری؟

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
چشم.ینی ماالشعیر انقدر تاثیر داشته یا اون ترهه

ماالشعیر خیلی خیلی 

امتحانشکن از ترسم ساده میگرفتم اما خوب اونم قندداشت.نمیگم چاق نشدم اما یماه بود و اوج گرسنگی پسرم.جای اب بخور اصلا راه میندازه که لباس خیس میکنی

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

نتما سیاهدونه و رازیانه رو به اندازه که گرمیت نکنه تو تغذیت داشته باش

ببخشیدا چون هممون داریم میگم من خودم تجربه کردم یادم نیست خدامیدونه کی بهم گفت اما   به همسرت بگو محکم سینه هاتو بمیکه مجاری شیرت باز میشهو گشاد.فوقش بدش میاد تف میکنه.و بعدش خودت قشنگ ضدعفونیش کن.برای لذت نیست که برای بچته.برای من قشنگ وقتی بازور مردونه میک میزد یهو میسوخت و خودم میفهمیدم توش جریان بیشترمیشه

البته که اولش عذر خواستم

بعد اینکه انتی بیوتیک دیگه نخورم خوب میشه

اره عزیزم خیلی فرق میکنه تمام اینها مال این روزهاست وشما الان استرسها و نگرانیهات با ماه بعد زمین تا اسمون فرق میکنه و اینقدر ریلکس میشی که بدنت فرمان مادری رو راحت تر میده