2777
2789
عنوان

هوس یا عشق

158 بازدید | 21 پست

بنظرتون اختلاف سنی واسه ی ازدواج تا چ حد خوبه و اگه سن دختر بالاتر پسر باشه خوبه یا برعکس؟آخه الان هرکیو میبینی با چن سال بزرگ تر خودشون ازدواج کردن (شوگر مامی و شوگر ددی 😂) بنظرتون هوسه یا عشق؟ 🤔

4تا 8 سال اختلاف سنی خوبه

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسر من کوچیکتره 

واقعا؟!

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

ببین بستگی داره اختلاف چقدر باشه شما خودت تصور کن یه نفر دهه هفتادی با یه دهه هشتاد خیلی تفاوت نظر و سلیقه داره  خیلی خوب نیست

نمونش همین دو تا بازیگر که بعد از چندماه جدا شدن

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

مثلا پسره چن سال گوچیک ترع

اشتباه خوندم تاپیکت رو فکر کردم میگی چن سال  مرده از ات بزرگتر باشه

بنظر من چون مردا دیر تر از خانوم ها به بلوغ فکری میرسن اگ حدودا سه چهار سال مرد بزرگتر باش بهتر ولی خب کوچیک تر هم ایرادی نداره اگ مرد واقعا به اون پختگی لازم رسیده باش

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
اره یکسال 

همش ی سال.خوبه که پایدار

من واسه ی مرد بنظرم تا 7 سال اختلاف سنی موردی نداره ولی واسه ی دختر بنظرم تا 4 سال آخه ببخشید ااااا ولی مردا گاهی اوقات کوچک تر از سنشون عمل میکنن 😁 واسه همین احساس میکنم با عث اختلاف میشه تو بعضی زمینه های زندگی مشترک 🤔

مرسی عزیزم ولی من ب کسی توصیه نمیکنم

چرا؟!. مامان منم از بابام 8سال بزرگتره