2777
2789

من بار آخر۳بار خاموش کردم با اینه ها قهر بود دوبلم افتضاح بود ولی آخرش خودمو زدم موش مردگی قبولم کرد

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی به افسر ام داره از شما خیلی خوب بوده فک کنم

اونروز خیلیا رد شدن هرکی که رد نیشد استرس من بیشتر میشد یخ کرده بودم من تو سه دیقه قبول شدم،یه خانومه بود رد شد باردار بود افسره گف اینارو نبین مجردن فکرشون ازاده شما متاهلی ایرادی نداره😐حالا من دوتا بچه ۱۱ و ۷ ساله دارما🤣🤣

اونروز خیلیا رد شدن هرکی که رد نیشد استرس من بیشتر میشد یخ کرده بودم من تو سه دیقه قبول شدم،یه خانوم ...

مربیه من چون واس خودش ام امتیاز داره چند بار بهم گفت سعی کن بار اول قبول بشی ولی اگر نشدی ام مهم نیست 

حالا من میخام تلاشمو بکنم ولی همین تاپیک زدم استرسه بره یکم اعتماد به نفس بگیرم 

دوبلامم ضایع در میاد قراره برم تمرین

اونروز خیلیا رد شدن هرکی که رد نیشد استرس من بیشتر میشد یخ کرده بودم من تو سه دیقه قبول شدم،یه خانوم ...

آهان مشکل دیگ ام اینه که ماشین آموزشی من تیبا بود ولی اونی که واس امتحان میارن پرایده میترسم⁦☹️⁩

مربیه من چون واس خودش ام امتیاز داره چند بار بهم گفت سعی کن بار اول قبول بشی ولی اگر نشدی ام مهم نیس ...

من ۴ روز قبل امتحان تصادف کردم با یه نیسان ناشینم داغون شد افسر اومد گف مقصر نیسانه چون من تو اصلی بودم اون فرعی،ولی تا فهمید گواهینامه ندارم میخواس ماشین بره پارکینگ و... گفتم برو خودم حلش میکنم،نیسانیه هم بعد افسر تازه ۲۵۰ تومن دستی گرف رف😭 من بعدش رفتم امتحان چقد ترسیده بودم هی تصادف میومد جلوچشمم،بعد شبش چون ماشین من تو صافکاری بود با ماشین امانت شوهرم برد ترسم بریزه، کشتم خودمو یکیش درست درنیومد پارک دوبلم، روحیم داغون بود ولی شوهرم گف بخدا قبولی مطمئنم،و همینم شد

توام نترس بدتر از من که نیستی حتما قبول میشی

آهان مشکل دیگ ام اینه که ماشین آموزشی من تیبا بود ولی اونی که واس امتحان میارن پرایده میترسم⁦☹️⁩

یه روز قبل دوساعت اموزی بردار با پراید خیلی فرق نداره فقط کلاچ دستکاری میکنن سفت میشه نرم نیس

من بار ۴ رفتم ۳۰۰ تومن دادم ب افسر قبولم کرد.چون خودش گفته بود ب مربیا کسیو قبول نمیکنم ب هیچ وجههه.منم یه بار رفتم قشنگ بعد امتحان ههمون میگفتیم ک ماشینو خودش خاموش کرد چون پاشو میذاشت روکلاچ.ماشین حرکت نمیکرد بهش گفتم میشه پاتونو بردارین زود برداشت ماشین خاموش شد😂عجله هم داشتم برا گواهینامه دیگ خلاص شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز