2777
2789
عنوان

خانم ها بیان

74 بازدید | 12 پست

به نظرتون برای خانم ها شغل معلمی بهتره یا پیراپزشکی؟چرا؟

معایب و مزایاش هم بگین

اگه خودتون هم معلم هستین یا شغلتون مرتبط با رشته های پیراپزشکیه بگین راضی هستین یا نه؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا؟

چون سختی کار کمتری داره تابستونم تعطیله ولی یه پرستار خیلی اذیت میشه باز بقیه کارشناسا مثلا ازمایشگاه کارشون بهتره ولی خطرش هم هست البته من درکل محیط بیمارستانو با معلمی هرگز عوض نمیکنم

Dentistry student👩‍⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی
چرا دوست نداشتی؟

حوصله سروکله زدن با بچه ها رو ندارم...خوشم نمیاد محیط کارم مدرسه باشه

پرستیژ پرستاری رو بیشتر میپسندم🤭....کلا از اول به پرستاری علاقه داشتم.

پرستاری فقط علاقه و عشق میخواد وگرنه سنگینه و توش دووم نمیاری.

بخاطر همینه هر ساله کلی ادم از این رشته انصراف میدن چه اونایی که شاغلن چه اونایی که در حال تحصیلن....اما همچنان بازار کار داغ و مزایا خودشو داره....

بیشتر رفتم دنبال علاقه ام و الانم اصلا پشیمون نیستم😊

معلمی چون یه خانوم بالاخره یه روزی مادر میشه اونوقت تربیت فرزند خیلی اهمیت داره و چون تایم ازادش خیلی بیشتر بهتر میتونه این کارو انجام بده از طرفی تابستون تعطیل عید تعطیل و شغل تمیز و خوبیه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️