2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اونجا رو نمیدونم ولی نسیم لبنان تو. سناباد سه راه ادبیات خوبه پیتزا و شلوغ

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  

پیتزا پونک...پروما....عاااالیه.ولی قیمتاشو الان نمیدونم

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

راستی لیالی لبنان هم هست چند بار از اونجا خرید کردیم خیلی شلوغه باید تو صف وایستی... فکر کنم نزدیک حرمه

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
قیمتاس جچوره

فکر کنم نسبتا بالاست 

جای دیگه میشناسی هم خوبه عزیزم

من تو کوه سنگی کپلی

اول طرقبه پیتزا توکا

یه دونه هم پیتزا پاییز 64 تو بلوار سازمان اب(شهید صادقی)

یکی دیگم هست یادم نمیاد هرچی فک میکنم

تو خیابان جانباز پیتزاپونک هم خوب بود اون موقع که میرفتم

من همین یه دونه ام!
2827
2791
2779
2792