2777
2789
عنوان

دوست پسرمو ببخشم؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 38 پست
با توجه ب این ماجرا ی قول درست حسابی ازش بگیر و بهش زمان بده  اگه خیلی خیلی دوسش داریو فک میکن ...

قول گرفتم و ی کاغذ نوشت و امضا کرد ک دیگه چیزی رو پنهون نکنه و هر چی شد از اول بگه تا باهم حلش کنیم 

منم اولش فکر کردم اینجوری میتونم با این قضیه کنار بیام 

ولی الان فکر میکنم ک اون چقد بی رحم بوده با این که حساسیتا و شک کردنامو میدید ،میدید سر این قضایا روز ب روز دعواها و تنشامون داره بیشتر میشه ب رگ غیرتش برنخورد ک ی کاری کنه این ماجرا تموم شه 

تا اینکه من کامل موضوع رو بفهمم له شم جلو اون دختر بهش زنگ بزنم ک چییی؟؟تو چ ربطی ب دوس پسر من داری ؟این اوج حقارت نیس؟

آدم کسی رو که دوس داره کوچیک میکنه ؟

اصلا چطور اینقد بی رحم بود 

اصلا اون موقع ها چی تو وجودش بود ک اینکارو کرد !؟

خوش ب حالت ک تونستی تموم کنی کاش منم بتونم 😓😭خیلی سخته خیلیییی

منم اولش دو دل بودم چند روز بین عقل و قلبم مونده بودم ولی بعد که فکر کردم دیدم واقعا نمیتونه خوشبختم کنه آدم وقتی با عقلش تصمیم بگیره قطعا خوشبخت میشه و خوشحال

الان واکنشم به خاطراتمون پوکر فیسه

در صورتی که تا ۲ یا ۳ روز گریه بود 

ولی الان ا افتخار میتونم بگم سینگلم وهر کاری که دلم میخاد میکنم مثلا یکی نیست بهم بگه ننن موهاتو کوتاه نکن😐موهامو کوتاه کردم و کوتاهم نگه داشتم 

راحت...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قول گرفتم و ی کاغذ نوشت و امضا کرد ک دیگه چیزی رو پنهون نکنه و هر چی شد از اول بگه تا باهم حلش کنیم& ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔ناراحتت شدم 

عزیز دلممممم یا بهش فرصت بده و خودتو مشغول کن ک فکر نکنی ب این چیزا ک اذیت نشی 

یا ولش کن

میدونم سخته همین تصمیم بین این دو تا سخته ولی عزیزم فقط ب فکر خودت باش از لحظه های زندگیت باید لذت ببری بین این دوتا فقط اذیت شدن خودته وقتت داره هدر میره به خودت فک کن ❤️❤️❤️❤️❤️😥😥😥😥😥

قبول ندارم عزیزم یکیش خودم حتی با ی پسر دیگه بزوووور حرف میزنم همه عین هم نیستن من میخواستم اشنا بشم ...

دختر با پسر فرق داره .پسری که با ی دختر دوست میشه احتمالش خیلی بالاس با افراد دیگم دوست شه .چون خط قرمز و فیلتری نداره

سلام 🌷