2777
2789
عنوان

دوست پسرمو ببخشم؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 38 پست
با توجه ب این ماجرا ی قول درست حسابی ازش بگیر و بهش زمان بده  اگه خیلی خیلی دوسش داریو فک میکن ...

قول گرفتم و ی کاغذ نوشت و امضا کرد ک دیگه چیزی رو پنهون نکنه و هر چی شد از اول بگه تا باهم حلش کنیم 

منم اولش فکر کردم اینجوری میتونم با این قضیه کنار بیام 

ولی الان فکر میکنم ک اون چقد بی رحم بوده با این که حساسیتا و شک کردنامو میدید ،میدید سر این قضایا روز ب روز دعواها و تنشامون داره بیشتر میشه ب رگ غیرتش برنخورد ک ی کاری کنه این ماجرا تموم شه 

تا اینکه من کامل موضوع رو بفهمم له شم جلو اون دختر بهش زنگ بزنم ک چییی؟؟تو چ ربطی ب دوس پسر من داری ؟این اوج حقارت نیس؟

آدم کسی رو که دوس داره کوچیک میکنه ؟

اصلا چطور اینقد بی رحم بود 

اصلا اون موقع ها چی تو وجودش بود ک اینکارو کرد !؟

خوش ب حالت ک تونستی تموم کنی کاش منم بتونم 😓😭خیلی سخته خیلیییی

منم اولش دو دل بودم چند روز بین عقل و قلبم مونده بودم ولی بعد که فکر کردم دیدم واقعا نمیتونه خوشبختم کنه آدم وقتی با عقلش تصمیم بگیره قطعا خوشبخت میشه و خوشحال

الان واکنشم به خاطراتمون پوکر فیسه

در صورتی که تا ۲ یا ۳ روز گریه بود 

ولی الان ا افتخار میتونم بگم سینگلم وهر کاری که دلم میخاد میکنم مثلا یکی نیست بهم بگه ننن موهاتو کوتاه نکن😐موهامو کوتاه کردم و کوتاهم نگه داشتم 

راحت...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قول گرفتم و ی کاغذ نوشت و امضا کرد ک دیگه چیزی رو پنهون نکنه و هر چی شد از اول بگه تا باهم حلش کنیم& ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔ناراحتت شدم 

عزیز دلممممم یا بهش فرصت بده و خودتو مشغول کن ک فکر نکنی ب این چیزا ک اذیت نشی 

یا ولش کن

میدونم سخته همین تصمیم بین این دو تا سخته ولی عزیزم فقط ب فکر خودت باش از لحظه های زندگیت باید لذت ببری بین این دوتا فقط اذیت شدن خودته وقتت داره هدر میره به خودت فک کن ❤️❤️❤️❤️❤️😥😥😥😥😥

قبول ندارم عزیزم یکیش خودم حتی با ی پسر دیگه بزوووور حرف میزنم همه عین هم نیستن من میخواستم اشنا بشم ...

دختر با پسر فرق داره .پسری که با ی دختر دوست میشه احتمالش خیلی بالاس با افراد دیگم دوست شه .چون خط قرمز و فیلتری نداره

سلام 🌷