2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چقد سود میده

اولش که 20 درصد تخفیفه. خب این 20 درصد. بعدشم چون بازار ریزش داشت قیمت سهام دارادوم خیلی افت کرده و وقتی بازار انشالله برگرده حتما سود خوبی خواهد داشت. مثل دارایکم نیست که تو قله انداختن به مردم. البته دارایکم هم دوباره برمیگرده. 

میگن روزهای آخر بخریم؟ فرقی داره

فرقی نداره از لحاظ قیمتی. اینو میگن برا اینکه دولت مجبور بشه پشت بازارو تا روزای آخر بگیره به امید خرید دارادوم توسط مردم. اگه همون روزای اول زیاد خرید بشه ممکنه دولت دوباره بازارو خراب کنه. 

فرقی نداره از لحاظ قیمتی. اینو میگن برا اینکه دولت مجبور بشه پشت بازارو تا روزای آخر بگیره به امید خ ...

من بخوام بگیرم میتونم ۵ میلیون کامل بگیرم

دارا اول نخریده بودم

فرقی نداره از لحاظ قیمتی. اینو میگن برا اینکه دولت مجبور بشه پشت بازارو تا روزای آخر بگیره به امید خ ...

بعد یه سوال روزای اخر خرید معلوم میشه که چقدر میتونیم بخریم مثلا من 500 تا میزنم سفارش میدم قبول میکنه یا ممکنه بگه نمیشه ؟

سلام عزیزم میشه بگی دقیقا چه روزی میخری؟منم همون موقع بخرم سر درنمیارم

یه جا خوندم تا 19 شهریور وقت هست. 2 روز آخر خرید کن عزیزم. البته بازم زمانشو چک کن. یادمه از 6 تا 19 شهریور بود. مطمئنم تمدید هم میشه مثل دارایکم ولی ریسک نکن. 

منم نگرفتم ولی تصمیم دارم با سه تا کد بگیرم. البته خودم سه تومن. چون دو تومن دارا یکم رو گرفتم

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
بعد یه سوال روزای اخر خرید معلوم میشه که چقدر میتونیم بخریم مثلا من 500 تا میزنم سفارش میدم قبول میک ...

تا ۵۰۰تا میتونی بزنی اگ دارا یک رو نگرفته باشی.

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
بعد یه سوال روزای اخر خرید معلوم میشه که چقدر میتونیم بخریم مثلا من 500 تا میزنم سفارش میدم قبول میک ...

روز اول و آخر نداره عزیزم. همین الان سقفش 500 تاست که هر سهم ده هزار تومن قیمتشه و جمعش میشه 5 میلیون. روز آخر هم میتونی همین تعداد بخری. البته من شنیدم کسانی که دارایکم خریدن فقط 3 تومن از این میتونن خرید کنن. 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز