2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجوری که همه جا رو نجس میکنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چه زمانی مناسبه؟؟  چند وقتشه بچت عزیزم؟؟ من دخترم یک سالو ۵ ماهشه کی بگیرم خوبه؟؟

مامالی یه تاپیک خیلی مفید درباره از پوشک گرفتن داره اونو بخون عزیزم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اینجوری هم عفونت میگیره هم بوی بد شستن که کاری نداره ممکنه چند روز تند تند بره دستشویی بعدش خودشو نگه میداره بهش نبات داغ و گرمیجات مثل خرما بده خودشو بهتر نگه میداره چیزهای مدر مثل هندوانه تخم شربتی بهش نده

اینجوری هم عفونت میگیره هم بوی بد شستن که کاری نداره ممکنه چند روز تند تند بره دستشویی بعدش خودشو نگ ...

نمیدونم والا این یک هفت ای ک ازپوشک گرفتمش گاهی وقتانمیشورمش حوصلم نمیاد هی دوسه دفعه یک بارمیشورمش چمدونم 

باید بشوری دیگه ، دخترا حساسه بدنشون سریع عفونت ادراری میگیرن . به جز این ، شستن هم یه بخش از آموزشه ، اینجوری دخترت یاد میگیره بعد از هر بار دستشویی رفتن باید شسته بشه .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
باید بشوری دیگه ، دخترا حساسه بدنشون سریع عفونت ادراری میگیرن . به جز این ، شستن هم یه بخش از آموزشه ...

اره هرباربرم‌دیشویی اصلاخودش شلنگومیگیره و اب میگیرهب خودشامایوقتا ک همت ن و ادیت میکنه روقصدی میشونمش دیگ‌نمیشورمش