2777
2789
عنوان

کودک آزاری

414 بازدید | 18 پست

خیلی اعصابم داغونه دخترکوچولوی همسایه به دخترم‌گفته پسرخالم اومد تو اتاق و دختر داییمو بغل کرد من فرار کردم بعد دختر داییم اومد گقت محکم لبمو بوسید  

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید  

من نفهمیدم چی شد ولی چندساله بودن؟ 

اگه هردو بچه بودن که میشه کنجکاوی جنسی نه کودک ازاری. 

کودک ازار به یه فردی میگن که تقریبا به بلوغ رسیده باشه یا بالغ باشه یا نمیدونم نهایت 15 به بالا داشته باشه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
من نفهمیدم چی شد ولی چندساله بودن؟  اگه هردو بچه بودن که میشه کنجکاوی جنسی نه کودک ازاری.  ...

الان بچه ها باتوجه به تکنولوژی زود بالغ میشن پسره ۱۵ دخترم ۸ساله. قبلا خواسته دوست دخترمم بغل کنه ولی این بچه درشتیه چابکم هست دست کرده تو چشمش خودشو رها کرده و فرار کرده از دستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی نکتش،اینجاس که این بچه ها هیچ کدوم به والدینشون نگفتن این قضایارو. اون پسرم من قبلا دیدم از اون بچه هاییه که زود سر و گوششون می جنبه.

ولی نکتش،اینجاس که این بچه ها هیچ کدوم به والدینشون نگفتن این قضایارو. اون پسرم من قبلا دیدم از اون ...

میدونی چرا نمیگن؟؟

چون میترسن

من خودم تو بچگی اینارو تجربه کردم متاسفانه و میترسیدم به مامانم بگم

نمیشه ته هیچ شبِ تاریکی صبح و طلوع نباشه💖
الان بچه ها باتوجه به تکنولوژی زود بالغ میشن پسره ۱۵ دخترم ۸ساله. قبلا خواسته دوست دخترمم بغل کنه ول ...

خب اون پسر به سنی رسیده که بفهمه کودک ازاری و این رفتارات زشت چیه شما باید جدی برخورد کنی. 

دوست دخترتون به خانواده اش چیزی نگفت؟ 

یکی از بدترین چیزا این هست که کودک ازاری و عواقبش تو مدارس توضیح داده نمیشه برای همین مردم خیلی چیزا رو عادی میدونن. 

خیلی حتی مردهای بزرگ درمورد کودکان شوخی میکنن تو اینستا و این رو نمیدونن که یسری چیزا شوخی بردار نیست دلیلش هم اینه که اینجا کسی از اینچیزا نمیترسه چون قانون محکمی براش وجود نداره. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
میدونی چرا نمیگن؟؟ چون میترسن من خودم تو بچگی اینارو تجربه کردم متاسفانه و میترسیدم به مامانم بگم

درسته منم دلم برای بچه ها کبابه. بچه ها ضعیف و معصومن آخه چرا بچه ها ار پدر و مادرا باید انقدر بترسن؟ آخه تو چه گناهی داشتی اونا باید طرف تورو میگرفتن

درسته منم دلم برای بچه ها کبابه. بچه ها ضعیف و معصومن آخه چرا بچه ها ار پدر و مادرا باید انقدر بترسن ...

یکی از دلایلی که میگم والدین نباید کودکان رو کتک بزنن همینه چون اون حس امنیت از بین میره ولی متاسفانه هردفعه اینچیزا رو گفتم باهام بعنوان یک فرد افراط گرا برخورد شد. 

خب اون پسر به سنی رسیده که بفهمه کودک ازاری و این رفتارات زشت چیه شما باید جدی برخورد کنی.  دو ...

من میخواستم به مادرش بگم ولی دیدم درستش،اینه که بچه خودش بگه و یه بار برای همیشه جرات حرف زدن پیدا کنه. باهاش،صحبت کردم رفت به مامانش گفت خداروشکر واینم بگم که چقدر به خاطر این کوچولوها دلم کباب شد باورکنین وقتی برای من تعریف میکردن رنگشون پریده بود میگفتن خجالت میکشیم گفتم شما که تقصیری ندارین تازه این یه راز بده باید به مامان بگین واجازه ندین کسی اذیتتون کنه

درسته منم دلم برای بچه ها کبابه. بچه ها ضعیف و معصومن آخه چرا بچه ها ار پدر و مادرا باید انقدر بترسن ...

شما سعی کن با دخترت دوست باشی و این اتفاقا براش نیفته 

چون واقعا خیلی ذهن بچه درگیر میشه و اذیت میشه

و بچگیش هم خراب میشه😔

نمیشه ته هیچ شبِ تاریکی صبح و طلوع نباشه💖
یکی از دلایلی که میگم والدین نباید کودکان رو کتک بزنن همینه چون اون حس امنیت از بین میره ولی متاسفان ...

نه اتفاقا نظرتون درست و منطقیه

من میخواستم به مادرش بگم ولی دیدم درستش،اینه که بچه خودش بگه و یه بار برای همیشه جرات حرف زدن پیدا ک ...

بازم خوبه که شما راهنمایی شون کردین🌸

چون خیلی ها اینچیزا رو میبینن ولی نادیده میگیرن.