2777
2789
عنوان

بی بی چک و قلب در دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 51 پست
مبارکه عزیزم 😍 امروز چقدر بی بی چک مثبت داریم😍

عزیزم خوبی 😍😍😍

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که حامله باشی ولی من چند بار زدم اینجور بود ولی خبری از حاملگی نبود

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
مثبته دیگه اولش همینجوره کمرنگه. منم عین تو قلب در دهان بودم😂😂مبارکه

بخدا الان همسرم جلوم نشسته میخواد بره ورزش کنه نمیدونم بگم نگم

واقعا قلبم تو دهنمه

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
مبارکه عزیزم 😍 امروز چقدر بی بی چک مثبت داریم😍

قربون حضرت علی اصغر برم حتما خودش به دل مامانای منتظر نگاه کرده .قربون حضرت علی اکبر برم امروز روزشه به حق خودش که هر کی منتظره هر چه زودتر دامنش سبز شه

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
ببین من تازه اقدام شروع کردم ماه پیش رفتم دکتر گفت عفونت شدید گرفتی دارو خوردم و فقط تو این ماه یکب ...

اها ایشالا که چیزی نیس

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
عزیزم خوبی 😍😍😍

سلام😍

ممنون

تاپیک آخرمو ببین😥

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
انشالله که حامله باشی ولی من چند بار زدم اینجور بود ولی خبری از حاملگی نبود

اولین بار بی بی چمک هاله میندازه

انشاا.. برای توی دیگه سریع پررنگ بشه

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
قربون حضرت علی اصغر برم حتما خودش به دل مامانای منتظر نگاه کرده .قربون حضرت علی اکبر برم امروز روزشه ...

انشاءالله 🤲🙏

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
بخدا الان همسرم جلوم نشسته میخواد بره ورزش کنه نمیدونم بگم نگم واقعا قلبم تو دهنمه

الهی عزیزمممم. ببین میخای یکی دیگه هم فردا بزن پررنگ شد بعد بهش بگو

منم روز اول زدم کمرنگ شد، روز دوم زدم پررنگ تر شد بعد بهش گفتم. گفتم مثبت شده ولی باید بریم آزمایش تا مطمئن بشیم. اینجوری بهش بگو

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

هنوز هورمون بارداری ب اندازه کافی نرفته بالا..دوروز دگ بزنی ان شاالله پررنگ میشه برا اطمینان برو آزم ...

الان مسافرتم

خدایا من کلی جگر کبابی خوردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

قربون حضرت علی اصغر برم حتما خودش به دل مامانای منتظر نگاه کرده .قربون حضرت علی اکبر برم امروز روزشه ...

انشالله خدا از زبونت بشنو حضرت علی اصغر نگاهی به ماهم کنه 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

الهی آمین

من همیشه برای همه ایت الکرسی میخونم