2777
2789
عنوان

تحصیل

65 بازدید | 6 پست

سلام وقت بخیر دوستان 

من تو دو راهی سختی گیر کردم 

لیسانس هوشبری دارم ولی نمیخوام استخدامی شرکت کنم چون با اینکه درساش شیرینه به محیط کارش علاقه ندارم و از برخورد پزشکها بدم میاد از یه طرفی هم مهارتم ضعیفه و بخاطر  همین میترسم با فاصله ای هم که گرفتم از دانشگاه جون مریض به خطر بیافته و نمیخوام دیگه در رشته هوشبری فعالیت کنم 

الان یکی از دوراهی ای که گیر کردم اینه که ایا ارشد اموز هوشبری بخونم یا ارشد بیوتکنولوژی ؟

اموزش هوشبری رو خیلی تعریف میکنن میگن جدیده و میشه دانشگاه تدریش کرد ولی خودم انچنان مهرات ندارم که بخوام اموزش بدم 

بیوتکنولوژی رو خودم چون دروسشو دوس دارم مد نظرمه ولی میگن شهرستان اینده نداره تهران هم باید تخصص خونده بشه 

که خوب متاهلم و دختر سه ساله دارم و صد در صد نمیتونم بگم که تهران میتونم مشغول بشم یا نه 

از یه طرفی هم یکی از این دوراهیا کنکور مجدد هست

که یه رشته بهتر با اینده بهتر نه فقط درامد قبول بشم 

حالا از پزشکی و دندون و دارو بگیر تا فیزیوتراپی 

خوب چیزی که منو شاید دلسرد کنه از کنکور مجدد دروس سطح پایین مدرسه ای هست چون حس میکنم اینجوری عثب موندم از دنیا 

و باعث میشه نتونم تحمل کنم ولی واقعا مطمئنم وارد هر رشته ای بشم حتی دارو با سختیاش بی شک یکی از بهترینا میشم 

فقط همین کنکورش برام مساله هست 

بین ارشد و کنکور مجدد نظرتون چی هست ؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه فک میکنی میتونی رشته بهتری قبول شی حتما کنکور بده اگه نه همینوارشدشو بخون 

میتونم ولی وقتی دروس کنکور رو مطالعه میکنم احساس میکنم عقب موندم از دنیا و این باعث میشه زود از کوره در برم 

ادامه دادن من خودم متنفرم از خوندن دروس تکراری بستگی به سلیقه شخصیت داره دیگه

منم همینطور ولی نه هر درس تکراری دروس مدرسه خیلی سطحی ان و بی ارزش 

با این ارشد هم اینده ای نداره اونو نمیدونم چ کنم