2777
2789

من شوهرم حرکت اسپرمش صفر بود عمل واریکوسل هم کرد جواب نداده .الان سه ساله

دکتر ارولوژیست عوض کرده دارو داده چند روز پیش هم ازمایش داد حرکتش از صفر اومده روی 5 

دکتر پرهام حلیمی. تو بیمارستان محب کوثر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما تخمک بخ‌وام فریز کنم چ جوریه هزینش چنده

میری دکتر زنان .بهت امپول گونال اف میدن تعداد تخمک هارو افزایش میده بعد هم hgc میزنن .تو زمان تعیین شده میری بیمارستان برلی عمل تخمک کشی .بیهوشت میکنن دهانه رحم باز میکنن با سوزن مخصوص از داخل تخمدان هات تخمک میکش بیرون .به هوش بیای درد نداری فقط تا چند وقت نباید خم بشی یا چیزی بلند کنی .

بیمارستان پیامبران 5 میلیون میگیره برای عمل .و هزینه یک سال فریز تخمک هم چهارصو هفتاد هزار تومنه .هر سال میتونی تمدید کنی

بله عزیزم تهران هست . از طریق اپلیکیشن پذیریش 24 میتونی بیمارستان محب کوثر انتخاب کنی بعدشم دکتر حل ...

ببخشید انقد سوال میکنم این بیمارستا دولتیه یا خصوصی بعد بیمه قبول میکنه اگه خصوصیه آخه ما برا هزینه مشکل داریم

این نیز بگذرد...                                   
ببخشید انقد سوال میکنم این بیمارستا دولتیه یا خصوصی بعد بیمه قبول میکنه اگه خصوصیه آخه ما برا هزینه ...

بیمارستان خصوصی هست .ولی با بیمه تامین اجتماعی قرار داد داره .با بیمه sos هم قرار داد داره ارتش و نیرو های مسلح هم قرار داد داره.

ویزیتش تو کلینیک بیمارستان فقط 24هزار تومن شد .

ازمایش اسپرم هم 27 هزار تومن داد 

سونوگرافی .عکس برداری رنگی از رحم .همه نوع ازمایش که برای ناباروری هست اونجا انجام میدن با خود بیمه تامین اجتماعی هزینش کم در میاد

داروی که برای مصرف دوماه به همسرم داد یکیش 500هزارتومن شد یکیش صدو ده هزار تومن

که ما برگه بردیم برای بیمه تکمیلی

بیمارستان خصوصی هست .ولی با بیمه تامین اجتماعی قرار داد داره .با بیمه sos هم قرار داد داره ارتش و نی ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی ما نیرو مسلح بیممون بهمون گفتن فقط از طریق میکرو بچه دار میشین البته من خودمم تنبلی دارم قبلا ابن سینا میرفتیم یبار از بیمه استفاده کردیم نمیدوم دوباره میشه استفاده کرد یا نه

این نیز بگذرد...                                   
ممنون عزیزم خیلی لطف کردی ما نیرو مسلح بیممون بهمون گفتن فقط از طریق میکرو بچه دار میشین البته من خو ...

هر بیمه ای یه سقف برای هزینه های باروری و ناباروری داره .شما زنگ بزن بیمه خودت کد ملیتو بگو بهت میگن چقدر از سقف هزینه ات مونده .

این حرفو نزن پیش خدا. همه عزیزیم در توبه همیشه ب رومون بازه واسه دو ماه اقدام انقد. ناامید نشو من د ...

اینکه هی توبه کنی باز گناه 

دیگ فادم خودش روش نمیشه بره واسه توبه 

کاربری هزار امم