2777
2789
عنوان

ماما كمك

117 بازدید | 9 پست

ماما من ميخوام دخترمو از شير بگيرم دو سالشه متاسفانه دندوناش پوسيده هر كاري ميكنم شبا اروم نميشه خيلي وابسته شيره

يه هفتس دارم تلاش ميكنم ولي بي فايده اس ميشه راهكار بدين

اينم بگم به شدت عصبي و لجباز شده😔راهكار بدين لطفا

چجوري از شير شب بگيريمش و ارومش كنم

و بدون شير دادن بخوابونمش چون عادت كرده با شير بخوابه

🌹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد❤️
مامان من با رژ نوک سینه شو قرمز کرد  باورت میشه یادمه چقدر دردناک بود برام؟ خواستم بگم این کا ...

وااااي واقعا من چسب زخم تو ذهنم بود🥺الهي

🌹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم صبر زرد از عطاری بگیر بزن به سینت بچه خودش دیگه خوشش نمیاد بخوره دختر عموی من اینطوری دخترش به راحتی از شیر گرفت

اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎
مامان من با رژ نوک سینه شو قرمز کرد  باورت میشه یادمه چقدر دردناک بود برام؟ خواستم بگم این کا ...

یعنی ناراحت بودی که سینه مامانت چیزیش شذه باشه؟🙁

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
تو مگه یادته    چند سالگی از شیر گرفتن...

خب منم یادمه ۲سال وخوردیم بودشیرمیخوردم خاهرم کتکم میزدهروقت میدیددارم میخورم😭ایقدازخاهرم میترسیدم مامانم دلش نمی اومدیواشکی میومدبهم میداد

خلاصه ایقدکتک خوردم تاترکش کرذم😄

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
تو مگه یادته    چند سالگی از شیر گرفتن...

سوال منم هست

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز